Kamer Huren in Villa Pietermaai

Array

Te Huur ANG 850,-- object id: 29402-nl
  • Slaapkamers 11
  • Badkamers 2

29402-nl

Property Description

Kamer Huren in Villa Pietermaai

Locatie

Deze villa ligt in de wijk Pietermaai welke centraal is gelegen aan een rustige eenrichtingsstraat. Dit studentenhuis heeft een veilig hekwerk om het huis, welke je met een remote bedient. Tevens is het huis veilig en er is veel sociale controle.

De woning bestaat uit een boven en benedenverdieping. Naast het huis zijn meerdere parkeerplekken en er bevinden zich ook ontspanningsruimten en een riante BBQ. Daarbij zijn er bushaltes in de buurt, indien je (nog) niet over een auto beschikt. Tegenover het huis is een zgn. minimarket te vinden waar boodschappen gehaald kunnen worden. Echter is er een supermarkt op 3 minuten rij-afstand. Verder zijn genoeg cafés, clubs, restaurants en winkels in de buurt door  de centrale ligging.

Kamers

Dit studentenhuis heeft twee verdiepingen met een totaal van elf kamers voor één of twee  personen. Er is een grote living die op de begane grond en een kleinere living op de eerste verdieping. Er bevinden zich twee badkamers en een ruime keuken met twee maal vierpitskooktoestel. Tevens zijn er aparte toiletten en zelfs een urinoir. Elke kamer is voorzien van een bed, (kleding)kast, bureau met stoel en ventilator.

WiFi en TV

Deze studentenwoning beschikt over wireless internet , dat door alle bewoners gratis te gebruiken is. Internetten en skypen is dus geen probleem.

Service

Twee maal per week worden de gemeenschappelijk ruimten schoongemaakt. Tegen een kleine vergoeding kan de schoonmaakster ook de kamers poetsen.

Naast het huis is een heerlijke pool waar alle huurders gebruik van kunnen maken. Niets is zo lekker als met de Curacaose temperaturen afkoelen met een plons!

Logees

Het is binnen dit studentenhuis mogelijk om logees over te hebben. Er wordt een extra bed neergezet tegen een vergoeding van Naf 25.00 per avond (zo’n € 10).

Prijzen

1-persoonskamer Naf   850.00
2-persoonskamer Naf 1275.00 (Naf 637,50 p.p.)

De huur is incl. water en elektra (bij betalen bij gebruik boven de 3m3)
Borg is één maand huur

De eindschoonmaak is Naf 55.00
De administratiekosten zijn Naf 55.00

.

Related Properties