Villawijk Vista Royal Archives - At Home Curaçao Makelaars

Villawijk Vista Royal

Showing 1 - 3 of 3 villawijk vista royal

Vista Royal is een exclusieve en gewilde wijk in de buurt van Jan Thiel op het prachtige eiland Curaçao. Deze wijk biedt een luxe en ontspannen levensstijl in een prachtige omgeving met een adembenemend uitzicht op de Caribische Zee.

De woningen en villa’s die te koop zijn in Vista Royal zijn ontworpen en gebouwd met de hoogste kwaliteitseisen en aandacht voor detail. De eigendommen variëren in grootte en stijl, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze luxe en moderne voorzieningen bieden. De woningen hebben grote, open leefruimtes, mooie slaapkamers en luxe badkamers. De villa’s bieden daarnaast meestal prachtige terrassen met zwembaden en een panoramisch uitzicht op de oceaan.

Vista Royal biedt ook diverse voorzieningen en faciliteiten voor de bewoners, waaronder een gemeenschappelijk zwembad en toegang tot het strand. De wijk is ook zeer veilig met 24-uurs beveiliging, waardoor bewoners zich veilig en beschermd voelen.

De wijk Vista Royal ligt op korte afstand van de beste restaurants, bars, winkels en stranden van Curaçao, waaronder Jan Thiel Beach. Jan Thiel Beach is het meest populaire strand van het eiland en biedt diverse watersportactiviteiten en restaurants met uitzicht op de oceaan.

Kortom, Vista Royal biedt een exclusieve levensstijl op een van de mooiste eilanden ter wereld. Als u op zoek bent naar een luxe woning of villa in een prachtige omgeving met toegang tot de beste voorzieningen, dan is Vista Royal de perfecte plek voor u. Neem vandaag nog contact op met een verkoopagent voor meer informatie en om de mogelijkheden te ontdekken van het kopen van een woning in deze prachtige wijk.

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email