Studentenhuis Bentaweg Santa Rosa te Huur

Array

Te Huur ANG 652,-- object id: 29420-nl
  • Slaapkamers 7
  • Badkamers 4

29420-nl

Property Description

Studentenhuis Bentaweg Santa Rosa te Huur
Locatie

Het studentenhuis Bentaweg ligt in de buurt Santa Rosa. Deze wijk is centraal gelegen ten opzichte van onder andere Centrum Supermarkt, een apotheek, Café De Tropen, een Mc Donalds en Zuikertuintje waar verschillende uitgaansgelegenheden en winkels te vinden zijn. Op loopafstand vind je onder meer minimarkets, een bakker en zelfs de KFC en Subway.
Tevens ben je binnen no-time bij de populaire stranden zoals Mambo en Wet&Wild of in de stad (Punda). Er is een bushalte op 100 meter van het huis, zodat je ook mobiel bent wanneer je (nog) geen auto of scooter hebt gehuurd. Wanneer je wel een voertuig tot je beschikking hebt, kun je deze binnen op de parkeerplaats zetten die afgesloten wordt met een hek.

De kamers

Er zijn in totaal 6 verschillende kamers en 1 studio in deze studentenwoning. Tevens zijn er nog 4 studio’s in aanbouw. De kamers hebben verschillende oppervlakten(tussen de 8 en 11.5 m2), indelingen en toebehoren en zijn verspreid over het woonhuis en een appartement wat daar naast staat. De studio is tevens een apart huisje op het terrein en van alle privé gemakken voorzien.

Geef ons je wensen door en wij zoeken de meest geschikte kamer voor je uit!
In het woonhuis vind je een volledig ingerichte bar/keuken, badkamer en gezellige woonkamer, waar alle huurder gebruik van mogen maken. In de gemeenschappelijke tuin staat een BBQ.

Vraag naar de beschikbaarheid.

Kamer 1:

De kamer ligt in het woonhuis met gebruik van gezamenlijke badkamer, gezellige keuken/bar en woonkamer, chill hoek, tuin met bbq.

Huurtarief: Naf 625,-.

Kamer 2:

De kamer ligt in het woonhuis met gebruik van gezamenlijke badkamer, gezellige keuken/ba ren woonkamer, chill hoek, tuin met bbq.

Huurtarief: Naf 665,-.

Kamer 3:

De kamer ligt in het woonhuis met gebruik van gezamenlijke badkamer, gezellige keuken/bar en woonkamer, chill hoek, tuin met bbq.

Huurtarief: Naf 665,-.

Kamer 4 :

Een ruime kamer met en een eigen badkamer, gelegen in het woonhuis met gebruik van gezamenlijke woonkamer, keuken/bar, chill hoek en tuin met bbq.

Huurtarief Naf 740,-.

Kamer 5 :

Een ruime kamer, gelegen in het woonhuis met gebruik van gezamenlijke badkamer, gezellige keuken/bar en woonkamer, chill hoek, tuin met bbq. Deze kamer heeft een eigen entree buiten en een entree via het woonhuis.

Huurtarief Naf 690,-.

Kamer 6 (studio) :

Dit is een hele leuke volledig ingerichte studio (een op zichzelf staand houten huisje) gelegen naast het woonhuis en geschikt voor verhuur aan 1 of 2 personen. De studio beschikt over een eigen badkamer, kitchenette, zitje met sofa en salontafel, LCD en DVD speler en een terras met een zitje. Je kunt uiteraard ook altijd gebruik maken van de gezellige woonkamer, keuken en bar in het hoofd woonhuis, chill hoek en tuin met bbq.
Huurtarief Naf 875,-.

Studio’s, kamers 7, 8, 9 en 10:

Op dit moment zijn 4 nieuwe studio’s in aanbouw. Dit zijn leuke ruime studio’s, aan elkaar geschakeld, welke van hout zijn gebouwd. De studio’s beschikken over een eigen douche/toilet en kitchenette. Je kunt uiteraard ook altijd gebruik maken van de gezellige woonkamer, keuken en bar in het hoofd woonhuis, chill hoek en de tuin met bbq. Deze studio’s zijn medio september 2016 klaar voor bewoning.

Huurtarief Naf 850,-

Kamer 11 :

Deze kamer ligt in het appartement, gelegen naast het woonhuis in de tuin. Je deelt de badkamer en keuken samen met kamer 12. Je kunt uiteraard ook altijd gebruik maken van de gezamenlijke gezellige woonkamer en keuken/bar, chill hoek en tuin met bbq.

Huurtarief Naf 635,-.

Kamer 12 :

Dit is een leuke ruime kamer met een zitje, LCD en DVD speler. Deze kamer met 2 entrees, ligt tevens in het appartement en deelt de badkamer en keuken met kamer 11. Je kunt uiteraard ook altijd gebruik maken van de gezamenlijke gezellige woonkamer, keuken/bar, chill hoek en tuin met bbq.

Huurtarief Naf 790,-.

* Bovengenoemde tarieven zijn per kalendermaand en gebaseerd op een huurperiode langer dan 3 maanden. Voor een huurperiode van 1 maand tot 3 maanden geldt een toeslag van 15% per kalendermaand.
* De genoemde huur tarieven zijn gebaseerd op bezetting van 1 persoon. Wanneer gekozen wordt met 2 personen een kamer te huren, geldt een toeslag van 30% op het kale huurtarief excl. 7% tax.

* Leeftijd: 18-30 jaar.

* De tarieven zijn excl. elektriciteit (ca. Naf. 75,- p.p. per maand) en excl. 7% tax.

* Inclusief gas, water en WIFI.

* Inclusief internet TV in de woonkamer met meer dan 600 internationale kanalen, waaronder de meeste nederlandse zenders.

* Parkeerplaats voor auto’s/scooters op het afgesloten terrein.

* Excl. linnengoed. Zie info op onze website onder de tab tarieven.

* De borgsom bedraagt 250 Euro p.p. en de administratiekosten 50 Euro p.p., te voldoen bij boeking.

* Beschikbaarheid is onder voorbehoud van wijzigingen.
Internet & Televisie

Het studentenhuis aan de Bentaweg heeft goed WiFi ontvangst in het huis, appartement, studio, de tuin en op de porch. In kamer 6, de studio en in de gemeenschappelijke huiskamer is een televisie aanwezig met DVD speler en de tv zender BVN (Nederlands).
Service
Er wordt 1x per week schoongemaakt in de gemeenschappelijke ruimten. Verder zijn er een wasmachine, strijkplank en strijkijzer aanwezig. Ook handdoeken en linnengoed liggen voor je klaar.
De elektriciteit kun je zelf bijhouden middels het handige Pagatinu System. Hier dien je zelf je Kwh op te waarderen via opwaardeerkaartjes die je op loopafstand van het huis kunt kopen.
Er is een ophaalservice die van en naar het vliegveld rijdt. De kosten hiervoor zijn €25,00 per persoon (enkele rit) en dit moet twee weken van te voren aangegeven worden.
Logees

In dit studentenhuis is het toegestaan om logees over te hebben. Dit kan in alle kamers, behalve kamer 1. De kosten hiervoor bedragen Naf 37.45 per nacht excl elektriciteit.

Related Properties