- At Home Curaçao Makelaars

MISSIE, VISIE & KERNWAARDEN

MISSIE, VISIE & KERNWAARDEN

 

MISSIE EN VISIE
Wij streven er continue naar om open en transparant te zijn en daarom vinden we het belangrijk dat u weet wat u van ons kunt verwachten en hoe wij werken. Om die reden hebben wij een missie en visie geformuleerd.

VISIE
Naast klanttevredenheid, een goede communicatie en betrouwbare dienstverlening verwachten klanten in de toekomst meer beleving en ervaring. Door steeds kritisch naar onszelf te kijken, blijven we continue zoeken naar onderscheidende toegevoegde waarden in persoonlijk contact en service op maat. Wij blijven onze bestaande diensten uitbouwen om deze nog beter te laten aansluiten bij de wensen van onze klant. Dankzij onze jarenlange ervaring en alle veranderingen die wij voorbij hebben zien komen in de Curaçaose maatschappij, blijven wij met veel passie innoveren. Hiermee maken wij het verschil en dichten wij de kloof tussen bestaande bedrijven en de veranderende wensen van klanten.

MISSIE
In de huidige markt zien wij dat de wensen van de klant steeds complexer worden. Door toenemende regelgeving, bedrijven en wensen zijn de gevolgen niet meer te overzien. Dankzij onze persoonlijke benadering en deskundige, onafhankelijke en proactieve werkwijze, geven wij onze klanten een betrouwbaar en helder advies. Wij bieden een breed dienstenpakket en zijn in staat een integraal plan op te stellen waarmee wij de klant geheel kunnen ontzorgen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij nét even iets meer voor onze klant kunnen betekenen. Niet alleen voor de klant, maar ook mét de klant behalen wij het beste resultaat.

KERNWAARDEN
Wij streven naar openheid en laagdrempeligheid. Om onze klant een duidelijk beeld te geven van onze organisatie hebben wij vier kernwaarden geformuleerd. Dit zijn beloftes die wij maken en die wij continue op het hoogste niveau uitvoeren. Onze kernwaarden zijn betrouwbaar, betrokken, deskundig en onafhankelijk.

De kernwaarden lichten wij u graag toe:

BETROUWBAAR
In onze branche is vertrouwen misschien wel het belangrijkste goed. Wij hebben daarom betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel staan. Betrouwbaarheid komt bij ons tot uiting in onze discrete manier van werken en het altijd nakomen van afspraken.

BETROKKEN
Wij zijn zeer betrokken en onze klant staat bij ons op de eerste plaats. De mening, wensen en verwachtingen van onze klant zijn veruit de belangrijkste aspecten. Betrokkenheid komt bij ons tot uiting in korte communicatielijnen en wij zijn er altijd voor een goed gesprek of luisterend oor.

DESKUNDIG
Bij onze organisatie werken deskundige en onderlegde mensen. Onze mensen werken met passie, hebben veel kennis van de Curaçaose markt en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

ONAFHANKELIJK
Als onafhankelijke partij zijn wij zeer deskundig en betrouwbaar. Dankzij inschrijving bij verschillende kwaliteitsregisters binnen de makelaardij, bieden wij zekerheid en onafhankelijkheid aan onze klant.

Bereken uw hypotheek voor "MISSIE, VISIE & KERNWAARDEN"
Hypotheek berekening NL

Bereken hypotheek

Ang. 
%
 jaar

Berekening emailen

 
Ontvang een berekening van uw maandlasten en advies van onze hypotheekadviseur.

Hypotheek aanbieders

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email