- At Home Curaçao Makelaars

Onze Visie en Missie

Onze Visie en Missie

 

Onze Visie:

Het is de ambitie van At Home om de meest klantgerichte en vooruitstrevende allround dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties op Curaçao te zijn. Dit doen we door goed naar hen te luisteren en door het leveren van persoonlijk en to-the-point, deskundig advies. Zo nemen we alles rondom de aan-/verkoop of huur/verhuur van een huis of project uit handen. Hierdoor kunnen onze cliënten hun tijd en energie volledig richten op het vinden van hun droomhuis of de verdere ontwikkeling van hun portefeuille. We zijn alleen tevreden met het maximale resultaat: de aan-/verkoop of huur/verhuur van woningen tegen de beste voorwaarden en condities voor onze cliënten.  


Onze Missie:

At Home is de online-etalage voor de makelaar en particulier, het leidende online-mediabedrijf in het vastgoed domein op Curaçao. Wij lopen voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van vastgoed. At Home is hét vastgoed platform van en particulieren en makelaars. Wij doorgronden de behoeften van de internetgebruiker en bieden de slimste mogelijkheden voor makelaars en adverteerders. Op die manier boeken we samen het beste resultaat. In de veranderende wereld waarborgen we de positie van de makelaar en dragen we bij aan zijn dagelijks succes. Het is onze missie om zowel voor kopers als verkopers te streven naar optimale  klantentevredenheid bij de belangrijkste transactie in een mensenleven: de aan- & verkoop van vastgoed.  

 

Vier kernwaarden staan centraal:

Kwaliteit, Vakbekwaam en (sociaal) betrokken
Als adviseurs zijn wij specialisten op het gebied van wonen, werken en ondernemen. Als belangenbehartigers maken wij onze relaties wegwijs in complexe materie. Wij zijn altijd en makkelijk bereikbaar. Wij bieden dienstverlening op maat en houden steeds rekening met de persoonlijke omstandigheden van onze relaties. Wij begrijpen wat nodig is om problemen op te lossen en kansen te benutten. Door vooruit te denken ondernemen wij tijdig actie en voorkomen wij problemen door te anticiperen op marktontwikkelingen.

Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie
Wij zijn vakmensen met een actuele kennis en een brede ervaring. Dankzij onze opleiding, bijscholing en ervaring kennen wij het grote aanbod en mogelijkheden. Hiermee worden onze relaties in staat gesteld persoonlijke en passende keuzes te maken. Wij zijn servicegericht en “ontzorgen” door het bieden van een “one stop vastgoed shop” concept.

Betrouwbaar en onafhankelijk
Wij zijn betrouwbaar in alle facetten van ons werk. Relaties kunnen er van op aan dat wij begrijpelijk communiceren en dat wij onze afspraken nakomen.

No-nonsense, openheid en transparantie
Praktijkgericht en biedt bruikbare tools om doelgericht te werk te gaan, wij anticipatie op marktontwikkelingen en geven praktische ondersteuning in dienstverlening en belangenbehartiging en bouwen aan een toegankelijk kenniscentrum. Wij zijn een informele en gedreven organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke groei en initiatief. Wij stimuleren deze eigenschappen ook bij onze agenten. Met onze resultaatgerichte aanpak zijn we gezamenlijk, op een initiatiefrijke en eerlijke wijze aan het bouwen aan een sterk collectief.  

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email

Begin met chatten!
1
Need help?
Hi, kan ik u helpen?