Ruime Centraal Gelegen Studio’s in Santa Rosa te Huur

Array

Te Huur ANG 699,-- object id: 58796-nl
  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlak 14/20 m2

58796-nl

Property Description

Ruime Centraal Gelegen Studio’s in Santa Rosa Te Huur

 

 

Ruime Centraal Gelegen Studio’s in Santa Rosa te Huur. Dit leuke studio-complex ligt in een veilige en centraal gelegen wijk. In de buurt zijn vele voorzieningen zoals  een supermarkt, sportschool, pinautomaat, en diverse horeca gelegenheden. Het complex is goed bereikbaar en er is een bushalte aan de overkant van de straat.

Alle studio’s in het complex zijn voor zien van een eigen badkamer en toilet. Het is complex is ruim opgezet en heeft meerdere binnenplaatsen waar je kunt relaxen of werken in de schaduw. Het gehele terrein wordt bewaakt door camera’s en er is altijd iemand aanwezig bij de receptie. Alleen de huurders hebben toegang tot het terrein.

 

 Er zijn studio’s van 14 m2 en 20 m2 beschikbaar. Deze zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Als je een voorkeur hebt voor een kamer, kun je dit laten weten bij jouw aanvraag. De kamer van 14 m2 is te huur voor Nafl 699 per maand en de kamer van 20m2 voor Nafl 799 per maand. Deze prijzen zijn inclusief elektriciteit en water.

De studio’s worden aangeboden zonder airco. Tegen een meerprijs zijn er ook studio’s met airco beschikbaar

Het complex biedt de volgende faciliteiten aan:

– Er is Wifi op het gehele complex
– De algemene ruimtes hebben airco en worden eenmaal per week schoongemaakt
– Er zijn genoeg parkeerplekken voor je auto of scooter, achter een gesloten poort
– Er is een grote algemene keuken met meerdere koelkasten en fornuizen
– Een groot terras waar je heerlijk kunt zonnen en BBQ-en. Het terras ligt achter op het terrein zodat niemand last heeft van geluidsoverlast.
– Zwembad

Vóór aankomst op Curacao dient de huurder een aanbetaling over te maken van 1 maand huur plus 1 (maand huur) borg. Eenmalig Ang 150,- administratiekosten.


De reservering is definitief na ontvangst van de borg en het getekende huurcontract. De minimale huurperiode tegen deze huurprijs is 3 maanden.  Het is mogelijk de studio’s vanaf enkele dagen te huren tegen een andere prijs. Linnengoed en handdoeken moeten zelf meegenomen worden. 

Related Properties