Kamer te Huur in Studentenhuis Casa Ed

Array

Te Huur USD 372.-- object id: 29602-nl
  • Slaapkamers 7
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlak 1055 sq ft

29602-nl

Property Description

Kamer te Huur in Studentenhuis Casa Ed

Locatie

 

Casa Ed bestaat uit twee studentenhuizen op Curaçao en zijn gevestigd in de gezellige wijk Marie Pampoen aan de Nijmegenstraat 51 en 53. Je zit hier ontzettend centraal gelegen tussen Punda (de stad) en de populaire stranden Mambo, Wet&Wild, Cabana etc. Verder zijn er een supermarkt, bakkerij, pinautomaat, diverse eetgelegenheden en een bushalte op loopafstand.

De twee woningen zijn nagenoeg identiek en alle kamers zijn op de begane grond gelegen. Er zijn per woning 2 éénpersoons-slaapkamers, 1 tweepersoons-slaapkamer, 1 open keuken, 1 ruime woonkamer, 1 badkamer en 1 toilet. Buiten is een groot terras met een fijne tuin. Er is veilig hang en sluitwerk rond de deuren en ramen en zelfs ook kluis aanwezig.

 

Kamers

 

De woning op 51 heeft 3 slaapkamers; 2 kleine en 1 grotere. De woning op 53 heeft 4 slaapkamers; 2 kleine en 2 grotere. De kleine kamers zijn ong. 10 m2 en de grotere 14 m2. Beide woningen hebben gezamenlijke keuken, woonkamer en douche.

 

Internet/televisie

 

Beide woningen hebben draadloos internet en er staat een tv, maar de meeste bewoners kijken tv via laptop, aangezien de WiFi sterk genoeg is.

 

Service

 

Je dient zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen, er is geen wasmachine, maar wel wasserette in de buurt. Het is mogelijk om door de beheerder opgehaald te worden van Hato tegen kleine vergoeding. Laat dit wel bijtijds weten.

 

Logees

 

Het is binnen dit studentenhuis toegestaan om logees over te hebben. Deze betalen € 12,- per persoon per nacht.

 

Prijzen

 

Kleine kamer Naf 665.00 (€ 275,-)

Grote kamer Naf 715.00 (€ 295,-)

 

Deze kosten zijn incl. gas, water, elektra en draadloos internet.

De borg bedraagt € 250,- en wordt achteraf terugbetaald minus schoonmaakkosten ad € 40.

Related Properties