Leuke Woning Nabij Suffisant te Koop

Array

Te Koop USD 83.406.-- object id: 96902-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

96902-nl

Underoffer

Kenmerken v1

Array

Property Description

Leuke Woning Nabij Suffisant te Koop

Leuke Woning Nabij Suffisant te Koop De woning is gelegen in de wijk Dein. Deze wijk is gelegen naast Suffisant en is super centraal. In de omgeving zijn vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels en restaurants te vinden. Het dichtstbijzijnde strand is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Punda/Otrabanda is circa 10 minuten rijden. In de omgeving zijn vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels,  en restaurants te vinden. Het vliegveld Hato is eveneens circa 10 minuten rijden.

Project

Het nieuwbouwproject bestaat uit 11 vrijstaande woningen. Elke woning staat op een eigen kavel met voldoende parkeergelegenheid. De woningen staan op een afgesloten resort.

Woningen

De woningen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken. In de woningen zijn 110 v en 220 v aansluitingen aanwezig. Verder zijn beide slaapkamers voorzien van airco en is er een alarm voor het huis. De woning beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Verder is er een separate wasruimte in de tuin gebouwd

Kavel

De woning staat op een ruim kavel eigendomsgrond. Dit kavel is volledig ommuurd en heeft een handmatige inrijpoort en parkeren kan op eigen terrein. De tuin is aangelegd met enkele planten grind en bestrating. 

Vraagprijs ANG 149.000,- k.k.

*Onder Bod

Belangrijkste Kenmerken

  • Nieuwbouw
 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties