Mooi Appartement op Resort met Zwembad in Jan Thiel te Huur

Array

Te Huur ANG 1.750,-- object id: 105547-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlak 80 m2

105547-nl

Property Description

Mooi Appartement op Resort met Zwembad in Jan Thiel te Huur

Mooi appartement op resort met Zwembad in Jan Thiel te huur.  Dit appartement bevindt zich op een resort  aan de Caracasbaaiweg richting Jan Thiel. Jan Thiel is een van de meest bekende wijken op het eiland en staat bekend als erg rustig en veilig. Het resort ligt op 10 minuten rijden van Willemstad en op 5 minuten van het bekende strand van Zanzibar.

Dit appartement is recent opgeknapt en gemoderniseerd. De woonkamer is ruim van opzet met een open keuken. De keuken is ingericht met een fornuis, wasbak en een koelkast. Daarnaast beschikt het appartement over 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van warm water. De slaapkamers beschikken over airconditioners en inbouwkasten.

Het appartement beschikt over pagatinu stroomvoorziening.

Het resort is volledig ommuurd en er is toegang door middel van een elektrisch toegangshek.

Het resort is beveiligd middels omheining van muren en met een elektrische poort om het resort op te komen en alle appartementen zijn voorzien van een elektrisch systeem van Pagatinu. Daarbij is er op alle appartementen een alarmsysteem gezet voor extra veiligheid.

Het resort ligt op een steenworp afstand van allerlei basisvoorzieningen. Om de hoek ligt de huisartsenpraktijk en apotheek Sorsaka, tevens een drogisterij om verzorgingsproducten te kopen. Een stuk verder komt u al gauw bij de Vreugdenhil supermarkt en een tankstation. Als je aan de achterkant van het resort naar buiten loopt ligt daar het prachtige natuurgebied de Zoutpannen. Hier kunt u heerlijk wandelen, hardlopen, paardrijden of mountainbiken. De Zoutpannen zijn een overblijfsel van de vroegere zoutplantage. Het natuurgebied is een fijn tehuis voor tientallen flamingo’s. Dit beeld geeft een prachtig aanzicht tijdens een koele avondwandeling.

Het resort heeft 15 appartementen variërend van een 2 tot 3 slaapkamerappartement met 1 badkamer. Alle slaapkamers zijn in het bezit van een airconditioning en de appartementen zijn gemeubileerd (meubels kunnen op verzoek ook weggehaald worden).

U mag ook gebruik maken van alle faciliteiten die het resort te bieden heeft:

– gezamenlijk zwembad met ligbedden

– BBQ faciliteiten

– voldoende parkeergelegenheid

Huurprijs: ANG 1.750,– inclusief wifi. Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 juli en de prijzen zijn gebaseerd op een 1 jaar contract. Geen huisdieren toegestaan.

Related Properties