Woning met Twee Zelfstandige Appartementen in Brakkeput te Huur

Array

Te Huur ANG 4.500,-- object id: 93059-nl
Dit object is Recent verhuurd
  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 3

93059-nl

New

Property Description

Woning met Twee Zelfstandige Appartementen in Brakkeput te Huur

Wijk

Brakkeput betekent een ‘bron met brak water’. Brakkeput Curacao was vroeger, mede door deze waterbron, een grote plantage. Deze is later uitgegroeid tot drie plantages: Brakkeput Ariba (boven), Brakkeput Mei Mei (midden) en Brakkeput Abou (beneden).

Op de voormalige gronden van de plantage Brakkeput Abou is de afgelopen jaren een leuke woonwijk ontstaan met vooral vrijstaande villa’s. Een aantal daarvan hebben een erg moderne architectuur, wat voor Curaçao vrij bijzonder is. Of u nu van strand, cultuur of van een bruisend uitgaansleven houdt… alles is dichtbij gelegen terwijl Brakkeput Abou zelf voldoende garanties geeft voor een rustige en veilige woonomgeving.

Woning

Woning met Twee Zelfstandige Appartementen in Brakkeput te Huur. Deze prachtige ruime kavel in Brakkeput heeft onder de woning nog twee zelfstandige appartementen. Via een overdekte entree komt u binnen in een ruime leefruimte. De lichte woonkamer heeft een open keuken in een moderne uitstraling. Aangrenzend heeft de ruimte een open eetkamer. Via de open leefruimte door een deur naar buiten komt u bij een enorme overdekte porch die uitzicht biedt over zee. De kavel kan worden afgesloten met een handmatige poort.

  • Lichte en moderne uitstraling
  • Onder de woning twee zelfstandige nieuwbouw appartementen
  • Handmatige poort
  • Huisdieren in overleg

De totale huur per maand bedraagt ANG 4500,-

Visited 322 times, 4 Visits today

Related Properties