Leuke Woning in Sunset Heights te Koop

Array

Te Koop EUR 410.295,-- object id: 90847-nl
  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 5

90847-nl

Property Description

Leuke Woning in Sunset Heights te Koop

Leuke Woning in Sunset Heights te Koop. De wijk is gelegen aan de noordkant van het eiland en is hoog gelegen, dit brengt een heerlijke wind met zich mee. Er is één toegangsweg naar de wijk en om de wijk te betreden is er een slagboom met portier aanwezig. Dit maakt Sunset Heights een veilige wijk. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca en supermarkten. De wijk is centraal gelegen en met 10 minuten rijden is het centrum van Punda te bereiken. In ongeveer 15 minuten is Mambo Boulevard te bereiken.

Woning

Op de begane grond van de woning is een entree hal met toegang tot de woonkamer, keuken en eethoek. In de woning is een foyer met een houten trap naar de boven verdieping. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers met walk-in closet en badkamer. Daarnaast is er een voorraadkamer. Op de bovenverdieping is de master bedroom met en-suite en walk-in-closet. Daarnaast zijn er drie andere slaapkamers die een badkamer delen. In de gang is een houten trap die naar de zolder en overdekt balkon leidt. Op de zolder is een extra slaapkamer die gebruikt kan worden als logeerkamer. 

Terrein

Aan de voorzijde van de woning is een overdekte voor-porch. Aan de achterkant van de woning is een overdekt achterterras en een vrijstaand was-en berghok. Zowel de porch als het terras liggen goed op de wind. Het terrein is makkelijk te bereiken. Vanuit de tuin is een prachtig uitzicht over de noord-oostelijke kust van Curacao en de Caribische zee. 

Vraagprijs ANG 780.000,- k.k. 

(English)

Cute Property in Sunset Heights for Sale

Cute Property in Sunset Heights for Sale. The neighborhood is located on the north side of the island and is located high, this brings a wonderful wind with it. There is one access road to the district and to enter the district there is a barrier with doorman present. This makes Sunset Heights a safe area. In the vicinity are many amenities to be found in the form of restaurants and supermarkets. The district is centrally located and with 10 minutes drive to the center of Punda to reach. In about 15 minutes you can reach Mambo Boulevard.

Property

On the ground floor of the house is an entrance hall with access to the living room, kitchen and dining area. In the house is a foyer with a wooden staircase to the upper floor. On the ground floor there are two bedrooms with walk-in closet and bathroom. There is also a pantry. Upstairs is the master bedroom with en-suite and walk-in closet. In addition, there are three other bedrooms that share a bathroom. In the hallway there is a wooden staircase leading to the attic and covered balcony. In the attic there is an extra bedroom that can be used as a guest room. 

Terrain

At the front of the house is a covered front porch. At the rear of the house is a covered rear terrace and a detached laundry and storage room. Both the porch and the terrace are well on the wind. The terrain is easy to reach. From the garden is a beautiful view over the north-eastern coast of Curacao and the Caribbean Sea. 

Asking price ANG 780.000,- c.o.b. 

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties