Hooggelegen Ruime Woning met Appartement in Mahuma te Koop

Array

Te Koop USD 349.856.-- object id: 99406-nl
  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 3

99406-nl

Property Description

Hooggelegen Ruime Woning met Appartement in Mahuma te Koop

Ligging
Mahuma is een hooggelegen, rustige buurt. De hoge ligging brengt veel wind met zich mee. Deze buurt is centraal gelegen, op 5 minuten van het commerciële hart van Santa Maria. Het vliegveld, Hato, is nog geen 5 minuten rijden. Mahuma is goed bereikbaar vanaf Willemstad, via de Rooseveltweg. Er zijn meerdere voorzieningen te vinden in de omgeving, zoals restaurants, bedrijvigheid en winkels. Bekende stranden zoals Blue Bay en Kokomo zijn circa 15 minuten rijden.

Indeling
De woning is met hoogwaardige materialen gebouwd en is in goede staat van onderhoud. De woning beschikt over een woon- en eetkamer (met airconditioner) met een U-vormige keuken. De ruime keuken is voorzien van een koelkast, een wasbak, 4 pits fornuis en een oven. Tevens is de woning zeer gunstig op de wind gelegen.

Slaapkamers en badkamer
De woning heeft momenteel 3 ruime slaapkamers. Er is een mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren (1 slaapkamer wordt momenteel als opslagruimte gebruikt). Drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De masterbedroom heeft een kastenwand en een vrije badkamer, voorzien van onder andere: een toilet, wastafel en een doucheruimte. De twee slaapkamers delen de 2e badkamer, dat ook voorzien is van een toilet, wastafel  en een inloopdouche. Beide badkamers beschikken over warm water.

Appartement
Naast de hoofdwoning is een appartement gelegen  met eigen opgang. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers met woonkamer, keuken en een badkamer. De badkamer is voorzien van onder andere: toilet, wastafel en een inloopdouche. Beiden slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. 

Kenmerken
– Rustige ligging

– Parkeren op eigen terrein (Carport)
– Goed op de wind gelegen
– 5 slaapkamers met airconditioning
– Ruime achter porch
– Badkamers met warm water
– Zeer goed onderhouden
– Elektrisch hek

Vraagprijs bedraagt ANG. 625.000,– k.k. 

Heeft u interesse in deze prachtige woning? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Bekijk virtuele tour:

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties