Appartementen met Prachtig Uitzicht Sun Valley te Huur

Array

Te Huur EUR 579,-- object id: 50122-nl
  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1

50122-nl

Property Description

Appartementen met Prachtig Uitzicht Sun Valley te Huur

 

Appartementen met prachtig uitzicht Sun Valley te huur. Deze appartementen zijn helemaal nieuw, net opgeleverd en goed afgewerkt. De appartementen hebben een prachtig breed uitzicht op Curaçao en elke avond kan er genoten worden van de zonsondergang.

Doordat de appartementen helemaal nieuw zijn hebben ze een moderne en efficiënte inrichting. De lichte woonkamers hebben een moderne open keuken en zijn voorzien van alle gemakken. De badkamers hebben een frisse uitstraling en er is een raam aanwezig, dit is erg prettig voor de frisse lucht. De slaapkamer is ook voorzien van een raam en airco. De voorzijde van de appartementen hebben een ruime overdekte porch. Vanaf de porch is er een mooi uitzicht over nagenoeg het hele eiland. Na zonsondergang kan er gekeken worden naar de duizenden lichtjes die te zien zijn.

De ramen zijn voorzien van veiligheidshutters. Elk appartement geeft recht op twee parkeerplaatsen op het terrein, ideaal als er iemand op bezoek komt. Het terrein wordt afgesloten door middel van een poort. De huur is inclusief WiFi, alarmsysteem en TV-abonnement.

Sun Valley is een rustige en veilige wijk. Daarnaast bevind zich naast Sun Valley een mooi natuur gebied vol met vogels en leguanen. Zowel het centrum van Willemstad en het vliegveld zijn op kleine 7 km afstand. Een mooi strand is al op 8 km rijden te vinden.

 

De appartementen zijn per direct beschikbaar.

 

Er zijn twee identieke appartementen:
Huur gemeubileerd: Nafl. 1.500,–
Huur ongemeubileerd: Nafl. 1.100,–

Al met al een mooi nieuw appartement met een prachtig uitzicht op een veilige en rustige locatie.

Related Properties