Luxe Villa met Zwembad op Vista Royal te Koop

Array

Te Koop ANG 3.751.511,-- vaste prijs in Euros € 1.950.000,-- object id: 1336980-nl
  • Slaapkamers 9
  • Badkamers 7
  • Perceel 960 m2

1336980-nl

New

1950000

960

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Property Description

Luxe Villa met Zwembad op Vista Royal te Koop

Luxe villa met zwembad op Vista Royal te koop. Deze villa is gelegen op Vista Royal Jan Thiel. Direct aan zee gelegen is deze buurt erg populair bij vakantiegangers. De stranden van Papagayo, Zanzibar en Kokos zijn op loopafstand. Diverse voorzieningen zijn eveneens op loopafstand zoals; supermarkt, sportschool, autoverhuur, diverse restaurants en hotels.

Villa
Deze villa is ruim van opzet met maar liefst 9 slaapkamers en 7 badkamers verdeeld over verschillende verdiepingen. Bij het ontwerp van deze villa is optimaal gebruik gemaakt van de ligging en het uitzicht. De villa is luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien en heeft een luxe moderne uitstraling. Deze villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 450m2.

Uniek bij deze villa is dat de diverse woonlagen volledig zelfstandig te gebruiken zijn. De entree geeft toegang tot een ruime woonkamer met een open keuken. De woonkamer is chique ingericht in “Eric Kusters” stijl. Door de vele raam partijen en de schuifpui is binnen met buiten verbonden. De aluminium kozijnen zijn afgewerkt met een zwarte poedercoat.

De schuifpui verbindt de woonkamer met een ruime overdekte porch die tevens voorzien is van een buitenkeuken met spoelbak en een BBQ. Vanaf de porch is er uitzicht op zee.

De keuken is luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Het eiland heeft een granieten werkblad waarin de spoelbak en het fornuis zijn weggewerkt. De ruime mat zwarte kastenwand biedt veel bergruimte en beschikt verder over een ingebouwde oven en magnetron. Er is een Amerikaanse koelvries combinatie aanwezig. Achter de keuken bevindt zich een ruime pantry met de was machine aansluiting.

Per verdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers en 3,5 badkamer aanwezig.

De master bedroom is ruim van opzet en heeft een en-suite badkamer. Deze badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en een
zwevend toilet. De master is door middel van aluminium schuifdeuren verbonden met het terras en het zwembad.
De 2e slaapkamer beschikt eveneens over een en-suite badkamer. Deze badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en een zwevend toilet. Verder heeft deze slaapkamer een ruime kastenwand.

De overige 2 gastenkamers delen een Jack and Jill badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airconditioning.
Er is per verdieping een gasten toilet aanwezig.

De hal geeft via de trap toegang tot een identieke woonruimte op de verdieping. De verdiepingen zijn zelfstandig van elkaar te gebruiken en beschikken elk over maar liefst 4 slaapkamers en 3,5 badkamer. Vanaf de verdieping is het zwembad door middel van een vaste trap te bereiken.

Dakterras
Over het gehele vloeroppervlakte is er een dakterras aanwezig met een prachtig uitzicht op zee.

Afwerking en inrichting
Bij de ontwikkeling van deze villa is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en ook de afwerking is bijzonder goed uitgevoerd. Er is gebruik gemaakt van Europees sanitair en tegels. De keuken heeft een speciaal granieten werkblad. De slaapkamers zijn uitgerust met speciale verduisterende zonwering. De hoge plafonds en hoge kozijnen en deuren geven een extra ruimtelijk effect. De woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden.

Kavel
De villa is gelegen op een ruim kavel van circa 960m2 eigendomsgrond. De tuin is volledig aangelegd met bestrating en beplanting. Er zijn diverse parkeerplekken op het kavel aan de straatzijde en tevens is en een dubbele inpandige garage onder de villa gelegen van circa 8m bij 6m.

Koopprijs € 1.950.000,- kosten koper inclusief inventaris

Dit object is uitermate geschikt als investering voor (vakantie) verhuur met maar liefst
9 slaapkamers en de ligging op loopafstand van Jan Thiel Beach met al haar
faciliteiten.

 

Bekijk video van deze prachtige villa:

 

Building Type

  • Villa

Landscaping

  • Landscaping

Cool & Heating

  • Airconditioning

Decoration

  • Furnished

Landscaping

  • Landscaping

Parking

  • Driveway

Pool

  • Private Pool

Security

  • Gated Villa parc

Landscaping

  • Landscaping

Area information

  • Exclusive

Extra Features

  • Fenced
 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties