Google Review

Google Review

Schrijf een Google review over de At Home dienstverlening en maak kans op een Ipad mini, ga direct naar https://g.page/r/CYLfuPZipp6HEB0/review

 

Voorbeeld reviews:

Geweldig makelaarskantoor, wij werken graag met …. samen terwijl we doorgaan met onze emigratie van Nederland naar Curaçao.

Great service! …… and his team give you a special personal touch!

Onze woning snel verhuurd via …… Als zéér prettig ervaren fijn contact met ….. uitermate vriendelijk en professioneel. Reageert snel en adequaat.

Super snelle service, flexibel, voldoende opties en mooie huizen. Heb zelf alles in één dag kunnen regelen van bezichtiging tot tekenen contract en dat op een eiland waar alles langzaam gaat !

Ik wil ….. bedanken voor haar advies en professionaliteit. Ik zal At Home Curaçao zeker aanraden.

Via de website in contact gekomen met ….. van At Home Curacao. …… heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van ons huis op Curacao. Hij kijkt goed naar je persoonlijke situatie en geeft een eerlijke mening en zoekt het huis wat bij jou past. Op onze vragen werd altijd snel en goed gereageerd. Op het moment van overdracht waren wij niet zelf op het eiland en heeft …… dit voor ons geregeld. Hij heeft ons in het hele proces bijgestaan en ontzorgd. Na de overdracht heeft hij ons nog van goede tips & tricks voorzien zodat we snel ingeburgerd waren op Curacao. Als je een goede aankoopmakelaar zoekt, die meer doet dan alleen maar een woning zoeken, dan ben je bij At Home Curacao Real Estate aan het juiste adres. Zij helpen je echt op weg op het eiland.

Ik hoorde relatief slechte berichten over makelaars op Curacao. Recent heb ik via At Home Curacao Real Estate een villa aangekocht. Buiten de snelheid waarop gereageerd werd, heb ik zelden tot nooit een dergelijke doortastende en plezierige aanpak van een makelaar meegemaakt. Dank ……. voor je bijdrage en wij gaan zeker genieten van onze villa.

 

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email

Brochure Downloaden

Google Review
Download details

Met uw email adres wordt u tevens op de hoogte gehouden over nieuws aangaande de Curacaose onroerend goed markt.

Begin met chatten!
1
Need help?
Hi, kan ik u helpen?