Google Review - At Home Curaçao Makelaars

Google Review

Google Review

Schrijf een Google review over de At Home dienstverlening en maak kans op een Ipad mini, ga direct naar https://g.page/r/CYLfuPZipp6HEB0/review

 

Voorbeeld reviews:

Geweldig makelaarskantoor, wij werken graag met …. samen terwijl we doorgaan met onze emigratie van Nederland naar Curaçao.

Great service! Jasmine and her team give you a special personal touch!

Onze woning snel verhuurd via At Home. Als zéér prettig ervaren fijn contact met Jacqueline uitermate vriendelijk en professioneel. Reageert snel en adequaat.

Super snelle service, flexibel, voldoende opties en mooie huizen. Heb zelf alles in één dag kunnen regelen van bezichtiging tot tekenen contract en dat op een eiland waar alles langzaam gaat !

Ik wil Rik bedanken voor zijn advies en professionaliteit. Ik kan At Home Curaçao zeker aanraden.

Via de website in contact gekomen met Zyta van At Home Curacao, zij heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van ons huis op Curacao. Hij kijkt goed naar je persoonlijke situatie en geeft een eerlijke mening en zoekt het huis wat bij jou past. Op onze vragen werd altijd snel en goed gereageerd. Op het moment van overdracht waren wij niet zelf op het eiland en heeft Zyta dit voor ons geregeld. Zij heeft ons in het hele proces bijgestaan en ontzorgd. Na de overdracht heeft hij ons nog van goede tips & tricks voorzien zodat we snel ingeburgerd waren op Curacao. Als je een goede aankoopmakelaar zoekt, die meer doet dan alleen maar een woning zoeken, dan ben je bij At Home Curacao Real Estate aan het juiste adres. Zij helpen je echt op weg op het eiland.

Ik hoorde relatief slechte berichten over makelaars op Curacao. Recent heb ik via At Home Curacao Makelaars een villa aangekocht. Buiten de snelheid waarop gereageerd werd, heb ik zelden tot nooit een dergelijke doortastende en plezierige aanpak van een makelaar meegemaakt. Dank Jasmine voor je bijdrage en wij gaan zeker genieten van onze villa.

 

Google Review 1

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email

Begin met chatten!
1
Need help?
Hi, kan ik u helpen?