Moderne Winkelruimte Op Centrale Locatie Punda te Huur

Array

Te Huur ANG 75,-- object id: 114618-nl
  • Slaapkamers 0
  • Woonoppervlak 63 m2
  • Perceel 63 m2

114618-nl

New

63

Property Description

Moderne Winkelruimte Op Centrale Locatie Punda Te Huur

 

Moderne winkelruimte op centrale locatie Punda te huur. Deze commerciële ruimte is centraal gelegen in het hart van Punda, Willemstad. De ruimte is gelegen in ‘Elements’ op loopafstand van de toeristische Pontjesbrug. In de directe omgeving zijn er vele winkels, restaurants, hotels, en andere voorzieningen. De authentieke uitstraling van Elements is een echte ‘eye-cather’ en heeft een erg chique en representatieve uitstraling. De locatie is erg toegankelijk en er is voldoende parkeerruimte. Dit zorgt voor vele passanten vanuit Pietermaai en Willemstad. Daarnaast is het op loopafstand van de locatie waar in Otrobanda de cruiseschepen aanmeren.

De centrale ligging in combinatie met de uitstraling van het pand maakt het uiterst geschikt als commerciële ruimte. Het is een unieke mogelijkheid om een winkel op deze locatie te vestigen. De ruimte leent zich erg goed voor toerisme, horeca, speciaalzaken, en dienstverlening.

 

Commerciële Ruimte

Op de begane grond vormen 14 ruimtes het commerciële plaza. Met 50% van de ruimtes toegewezen zullen er vele nieuwe bedrijven zich in Elements vestigen.

Elke moderne ruimte heeft een oppervlakte van 63 m2 en is luxe afgewerkt. De hoge plafonds van 5 meter in combinatie met de grote glazen wanden zorgen voor een lichte indruk. Er is centrale energiezuinige airconditioning aanwezig.

Er bestaat de mogelijkheid om de ruimtes naar eigen wens te verbouwen en in te richten. Dit biedt de mogelijkheid om de ruimte naar het concept van de onderneming in te richten.

Daarnaast kunnen de ruimtes gecombineerd worden om een groter oppervlak te creëren.

Het gehele gebouw van Elements is 24/7 beveiligd.

 

Elements

Elements is een recent ontwikkeld project gevestigd in een pand met authentieke uitstraling in het centrum van Punda. Het pand ligt op loopafstand van toeristische plekken zoals de Pondjesbrug, vele eetgelegenheden, winkels en de locatie voor cruiseschepen in Otrobanda.

Het pand heeft een chique hotel en een commercieel retail plaza. Het hotel bestaat uit 43 kamers en is een biedt een luxe verblijf in het centrum van Willemstad.

Er zijn meerdere restaurants aanwezig en op de rooftop van Elements bevindt zich een restaurant met een geweldig 360-graden uitzicht over Curacao. Daarnaast is er een infinity plunge-pool met het mooiste uitzicht over Willemstad. De restaurants en rooftop terras zal publiekelijk toegankelijk wat voor vele passanten zal zorgen.

Op de begane grond is het commerciële retail plaza. De commerciële ruimtes zijn centraal gelegen voor toeristen en passanten. De luxe afwerking van de ruimtes samen met de voorzieningen in Elements creëert een uitnodigende uitstraling.

 

Huurprijs per m2 ANG 75,-  per maand exclusief O.B.

 

Related Properties