Curaçao North Sea Jazz Festival maakt nog drie namen bekend - At Home Curaçao Makelaars

Curaçao North Sea Jazz Festival maakt nog drie namen bekend

CURAÇAO – De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz (CNSJ) heeft zojuist weer een tipje van de sluier gelicht. Soulzangeressen Gladys Knigth en Erykah Badu en harpspeler Edmar Castaneda maken hun intrede tijdens de vierde editie van het festival dat op 30 en 31 augustus gaat plaatsvinden op het terrein van het WTC.

Onlangs werd na lang wachten de eerste acht artiesten van Curaçao North Sea Jazz bekendgemaakt. Als mainartist treedt Luis Miguel op. Ook beklimmen de Hot 8 brass band, de Loss Lobos groep, Christian McBride Big Band, New Cool Collective, Raphael Saadiq, Radio Music Society en The Roots het podium.

De overige zestien  namen die gedurende het tweedaagse festival gaan optreden worden in de komende twee maanden met mondjesmaat bekend gemaakt. De organisatie maakte bekend dat ze in onderhandeling zijn met grote namen die sensationeel zijn. Ook zullen er natuurlijk lokale artiesten optreden. Deze worden ook later bekendgemaakt.

Brionplein
Ook dit jaar zijn er weer gratis concerten op het Brionplein. Op zondag treedt er een gospelartiest op, van wie de naam later bekend gemaakt zal worden. Op maandag kan je genieten van El Gran Combo de Puerto Rico.

Kaarten
Door een verhoging van de OB naar 9 procent is de nieuwe prijs voor een dagkaart 205 dollar. Per avond zijn er 12.000 kaarten beschikbaar die verkrijgbaar zijn 24-uur uit de muur, Mensing’s Caminada, Tik Tak en Mobile Planet. Ook dit jaar is het mogelijk om in vier termijnen te betalen. Vanaf vandaag kan je de aanbetaling doen tot en met eind juli.

Buitenland
Voor mensen die in het buitenland wonen en het festival willen bezoeken is een speciaal telefoonnummer geopend: 522-jazz. Dit kan je bellen om kaarten te reserveren. Geld moet dan worden overgemaakt en de kaarten worden naar je opgestuurd.


athomecuracao-cnsj

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email

Begin met chatten!
1
Need help?
Hi, kan ik u helpen?