Kleurrijk Huis te Barber te Huur

Array

Te Huur EUR 684,-- object id: 84582-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

84582-nl

Property Description

Kleurrijk Huis te Barber te Huur

Kleurrijk Huis te Barber te Huur. Barber is een rustig dorpje dat goed bereikbaar is omdat het op de weg naar Westpunt ligt, ook is de natuur erg mooi en zijn de mooiste stranden van Curacao in de omgeving te vinden. Verder zijn er ook voorzieningen te vinden zoals een mini market, een benzine pomp een brandweer en zijn er kleine restaurantjes te vinden.


Het huis heeft twee slaapkamers en een badkamer. De master slaapkamer heeft een airconditioner. De badkamer bevat een douche, wasbak en een wc. 

De keuken is een “open keukenconcept”, dit houdt in dat de keuken niet afgesloten is van de woonkamer. Dit geeft een erg open en ruim gevoel. 

Naast de keuken is een wasruimte te vinden. 

Huurprijs: ANG 1300,- per maand.

-ENGLISH-

Colorful House in Barber for Rent

Barber is a quiet town that is easily accessible because it is on the road to Westpunt, nature is very beautiful and the most beautiful beaches of Curacao can be found in this area. Facilities such as a mini market, a gas station, a fire brigade and little restaurants can be found in Barber.

The house has two bedrooms and a bathroom. The master bedroom has an air conditioner. The bathroom contains a shower, sink and a toilet.

The kitchen is an “open kitchen concept”, which means that the kitchen is not separated from the living room. This gives a very open and spacious feeling.

A laundry room can be found next to the kitchen.

Rental price: ANG 1300,-  per month.

Related Properties