- At Home Curaçao Makelaars

Stille verkoop

Stille verkoop

Wilt u uw huis of bedrijfs onroerend goed op Curacao verkopen, maar dit niet aan het grote publiek kenbaar maken? Dat kan door middel van ‘stille verkoop’.

Een stille verkoop zorgt er voor dat uw woning niet door zomaar iedereen bekeken kan worden. Door stille verkoop zult u alleen aanvragen ontvangen van mensen die echt interesse hebben in uw woning of bedrijfs onroerend goed en die bereid zijn een serieus bod uit te brengen.

Stille verkoop: waarom?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin u de verkoop van uw woning of bedrijfs onroerend goed niet publiek kenbaar wilt maken. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u uw woning simpelweg niet aan het grote publiek wilt tonen door privacy- of veiligheidsredenen, of dat u niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Ook kan het zo zijn dat u meer tijd wenst om te verkopen, dat u al een geïnteresseerde potentiële koper heeft gevonden of dat u alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen. Bij bedrijfs onroerend goed speelt vaak bedrijf continuïteit een rol het in de verkoop zetten van uw pand roept vragen bij uw klanten op en waardoor samenwerking met uw onderneming soms wordt heroverwogen.

Wilt u de verkoop van uw woning of bedrijfs onroerend goed op Curacao niet aan de grote klok hangen Dan is stille verkoop zeker een optie voor u. Er zal dan geen te koop bord bij uw huis of bedrijfspand worden opgehangen en u kiest zelf op welke websites en social media u wel of niet wilt verschijnen. U kunt op die manier een minder brede, maar zeker net zo geïnteresseerde doelgroep aanspreken.

Zo werkt stille verkoop:

  • Wij komen bij u langs voor de woningopname en geven u een verkoop adviesprijs
  • U ontvangt een opnamerapport met onder andere een waarde bepaling
  • U krijgt een vast contactpersoon (uw makelaar)die u begeleidt tijdens de gehele verkoopperiode
  • Uw makelaar verzorgt de rondleidingen van geïnteresseerden
  • Uw makelaar vertegenwoordigt u tijdens de onderhandelingen
  • Uw makelaar verzorgt de koopovereenkomst bij de uiteindelijke verkoop
Bereken uw hypotheek voor "Stille verkoop"
Hypotheek berekening NL

Bereken hypotheek

Ang. 
%
 jaar

Berekening emailen

 
Ontvang een berekening van uw maandlasten en advies van onze hypotheekadviseur.

Hypotheek aanbieders

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email