Ruim Kavel met Prachtig Uitzicht op Harmonie te Koop

Te Koop USD 156.723.-- object id: 1406445-nl
  • Perceel 5856 sq ft

1406445-nl

New

544

Array

Property Description

Ruim Kavel met Prachtig Uitzicht op Harmonie te Koop.

Ruim Kavel met Prachtig Uitzicht op Harmonie te Koop. Harmonie ligt in het midden van het eiland, ten zuiden van Grote Berg in het gebied Centraal Curaçao, op een hoog plateau en een lager gedeelte. Delen van het hoge plateau bieden uitzicht op zowel de noord- als de zuidkust van het eiland. Het onderste deel is nu in ontwikkeling. Stranden, vliegveld Hato, scholen en supermarkten liggen op ongeveer 10 tot 15 minuten rijden van het plan. Harmonie is een zeer veilige en rustige buurt om in te wonen.

Kavel

Dit kavel is erg ruim met een grondoppervlakte van circa 544 m2 eigendomsgrond. Het kavel heeft een prachtig vrij uitzicht op de oceaan.
Voor dit kavel geldt geen bouwplicht wat veel verschillende mogelijkheden voor zowel lange als korte termijn biedt. Op het kavel mag gebouwd worden naar eigenontwerpen binnen de geldende esthetiek en bouwvoorwaarden, om de kwaliteit van de gebouwde omgeving in het project voor iedereen te garanderen. Voor het Mini-Plateau gelden specifieke esthetische en bouwvoorwaarden.

Harmonie

Harmonie beschikt over een Vereniging van Eigenaren die de gezamenlijke belangen van de bewoners behartigt. Eigenaren zijn verplicht een bijdrage te leveren in de maandelijkse kosten van de VVE voor een bedrag van ANG 50,- per maand. Deze voorschotbijdrage is voorlopig door de vereniging van eigenaren Harmonie, totdat de algemene vergadering van de vereniging anders besluit.

 

Koopprijs ANG 279.900,- k.k.

 

Lot Status

  • Property
 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties