Royale Woning met Appartement Buena Vista te Koop

Array

Te Koop ANG 485.000,-- object id: 114453-nl
  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 3

114453-nl

New

Property Description

Royale Woning met Appartement Buena Vista te Koop

Royale Woning met Appartement Buena Vista te koop. Buena Vista is een wijk gelegen ten noorden van Willemstad. In de buurt zijn er vele voorzieningen dichtbij gelegen zoals winkels, bedrijven en restaurants. De Schottegatweg zorgt er voor dat de wijk makkelijk bereikbaar en centraal gelegen is. Het centrum van Willemstad bevindt zich binnen 15 minuten met de auto, en binnen 10 minuten is het vliegveld Hato bereikbaar. Daarnaast zijn bekende stranden zoals Kokomo en Blue Bay dichtbij gelegen.

Woning

De gemoderniseerde woning ligt goed op de wind en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het perceel is volledig ommuurd en en heeft een eigen oprit met elektrische poort. De oprit geeft toegang tot een inpandige carport, waar parkeerplaats is voor meerdere auto’s.

Door middel van een trap is de entree naar de woonkamer. De vele ramen en het hoge plafond zorgen voor een ruimtevolle en sfeervolle uitstraling. De woonkamer is aan beide kanten door middel van openslaande deuren verbonden met een porch. Aansluitend aan de woonkamer is de moderne L-vormige keuken. De keuken is eveneens modern afgewerkt en is van alle gemakken voorzien. Er is een 5-pits gasfornuis, koelkast met dubbele koel-vries combinatie, dubbele spoelbak, en een ingebouwde oven. Daarnaast is er voldoende kastruimte. Ook de keuken is met de porch verbonden.

Door middel van een brede gang zijn de slaapkamers aan de woonkamer verbonden. De hoofdslaapkamer is royaal van opzet. De slaapkamer is luxe afgewerkt met plafondspots en een plafondventilator. Er is een aansluiting aanwezig voor een airco. Ook heeft de slaapkamer een eigen moderne badkamer, met een ruime inloopdouche met glazenwand en regendouche. Tevens is er een modern badmeubel met verlichtte spiegel en een toilet.

De 2 slaapkamers zijn beide afgewerkt met plafondspots. 1 slaapkamer is  met een voorzien van een airco en plafondventilator. Bij de andere slaapkamer is de aansluiting voor de airco aanwezig.

De 2 slaapkamers hebben een gedeelde badkamer. Deze is in dezelfde stijl afgewerkt met een royale inloopdouche met glazenwand en regendouche. Ook hier is een modern badmeubel en een toilet aanwezig.

Aan beide zijden van de woning is een ruime porch. Deze zorgt voor een erg mooi uitzicht over verschillende delen van de woonwijk. Door optimaal gebruik te maken van de ligging van de kavel zorgt tevens het terras aan de achterzijde ook voor een mooi uitzicht over de wijk Buena Vista.

De gehele woning is voorzien van warm water, door middel van een boiler.

In de inpandige carport is er nog een aparte wasruimte aanwezig. Ook is er een opslagruimte.

Appartement

Het appartement heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer en heeft een individuele oprit met een handmatige poort. De oprit geeft toegang tot de hoofdingang van het appartement.

De ingang geeft toegang tot de hal. De ramen bij de entree zijn voorzien van traliewerk.

De woonkamer is ruim van opzet en brengt vele mogelijkheden met zich mee. Er is een plafondventilator en de ramen zorgen voor een lichte uitstraling. Er is een ruime open keuken met een dubbele spoelbak en veel kastruimte.

In de hal bevinden zich beide slaapkamers. Deze zijn beide ruim van opzet en voorzien van airco. De badkamer verkeerd in authentieke staat en heeft een ruime douche, een toilet, badmeubel, en inbouwkast.

Aan de voorzijde van het appartement is er een eigen porch. Deze is volledig overdekt en heeft uitzicht over de tuin. Naast de porch bevindt zich de wasruimte met de benodigde aansluitingen. Hierin bevindt zich ook de boiler die het appartement van warm water voorziet.

Het appartement is voorzien van een alarminstallatie.

Kavel

De woning bevindt zich op een kavel van circa 1.000 m2 erfpachtgrond. De kavel is volledig afgesloten door middel van een muur.

Aan de voorzijde van de woning zijn er drie individuele ingangen naar het terrein. Een elektrische poort geeft toegang tot de inpandige carport van de woning. Aan de andere zijde is een handmatige poort die toegang geeft tot de oprit van het appartement. Ook is er een looppoort die toegang geeft aan het terrein.

De tuin bestaat uit tropische begroeiing met een overdekt terras.

Vraagprijs ANG 485.000,- k.k.

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties