Leuk Appartement in Otrobanda Te Huur

Te Huur ANG 1.500,-- object id: 113642-nl
  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1

Property Description

Leuk Appartement in Otrobanda Te Huur

Leuk appartement in Otrobanda te huur. Otrobanda ligt in het centrum van Willemstad en is volop in ontwikkeling. Dit brengt naast de authentieke sfeer en goede locatie veel hippe voorzieningen met zich mee. In de directe omgeving zijn diverse nieuwe bars en hotels gevestigd die deze buurt een nieuwe impuls geven.

Woning

De ingang van het appartement geeft toegang tot de ruime living. De living is momenteel opgedeeld in woon- en eet gedeelte. De vele ramen geven de ruimte veel sfeer.

De keuken is zich in dezelfde ruimte. De opzet van de keuken biedt voldoende kastruimte. Ook is er een dubbele wasbak.

Het eetgedeelte is aansluitend in dezelfde ruimte als de woonkamer en keuken. Deze biedt voldoende mogelijkheden voor een gezellige eettafel. De ramen in de royale ruimte bieden uitzicht over de buurt.

De slaapkamer luxe afgewerkt met airco. Door de grote opzet is zelfs bij een tweepersoons bed nog steeds voldoende beweegruimte. De ruimte is netjes afgewerkt.

De en-suite badkamer is modern afgewerkt. De grote inloopdouche is afgewerkt met een glazenwand. De heater in de douche biedt de mogelijkheid tot warm water. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval.

Huurprijs is ANG 1.500,- per maand

Visited 180 times, 1 Visit today

Related Properties