Commercieel Pand in Salina te Koop

Array

Te Koop USD 296.669.-- object id: 1348678-nl
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlak 1399 sq ft
  • Perceel 9128 sq ft

1348678-nl

New

848

Kenmerken v1

Array

Property Description

Commercieel Pand in Salina te Koop

Commercieel Pand in Salina te Koop. Salina is een centraal gelegen wijk op nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Punda. Ook Mambo boulevard met verschillende winkelgelegenheden en mooie stranden zoals Cabana Beach zijn binnen 5 minuten te bereiken. Jan Thiel is met slechts 10 minuten rijden te bereiken. Hier zijn verschillende eetgelegenheden zoals Zanzibar en Zest aan het strand. Salinja is het commerciële hart van Curaçao, met zijn vele bedrijven, winkels, garages, bars, truki pans etc.

Object

Het pand is momenteel gescheiden in twee verschillende ruimtes. Beide ruimtes beschikken over een eigen entree. Het gehele pand is ruim van opzet met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Het eerste gedeelte van het pand wordt momenteel gebruikt als salon. Deze ruimte is representatief en is goed onderhouden.

De entree van het tweede gedeelte van het pand geeft toegang tot de living en is verbonden met de U-vormige keuken. De living is voorzien van hoge plafonds, wat een ruime indruk maakt. Vanuit de living is er toegang tot de (slaap)kamers, deze zijn ruim van opzet.

Door middel van een wenteltrap is de eerste etage te bereiken. De eerste etage is ingericht met een vide en een (slaap)kamer.

Er zijn enkele verbouwingen gedaan binnen het pand, mocht dit niet binnen de wensen vallen kan dit worden teruggebracht naar de oude indeling van het pand.

Kavel

Het riante perceel heeft een oppervlakte van 848 m2 eigendomsgrond, waarvan 130 m2 is bebouwd. Het terrein is volledig omheind en beschikt over elektrisch hekwerk. Op het terrein is er genoeg plek om de auto’s binnen de hekwerken te stallen. Verder is er een opslag/tuinhuisje aanwezig op het terrein. Dit huisje is voorzien van een toilet.

Vraagprijs: ANG 530.000,- k.k.

Dit object kan tevens ook worden verkocht als woning.  

Belangrijkste Kenmerken

  • Eigendomsgrond
  • Vrijstaand
  • Hekwerk
  • Airconditioning
 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties