- At Home Curaçao Makelaars

Betaalde Advertentie

Betaalde Advertentie

 

Hartelijk dank voor uw interesse om een advertentie te maken op onze website. Op onze website bieden we ook verschillende opties aan om uw advertentie nog opvallender te maken. De verschillende opties worden hieronder getoond en de tarieven kunt u bij ons opvragen. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze aanbiedingen kunt u contact met ons opnemen adviseur@athomecuracao.com

Gratis advertentie

U kunt altijd gebruik maken van onze gratis optie om een advertentie te plaatsen. Na verloop van tijd zal uw advertentie minder opvallen omdat deze onderaan komt te staan.

Exclusive Categorie(1)  ANG 99,-  per maand

Uw advertentie komt bovenaan de categorie te staan voor een periode van 8 weken. Uw advertentie valt op deze manier meer op en uw woning, kavel of bedrijfsobject wordt sneller verkocht. Ook kunt u in plaats van 3 foto’s maar liefst 8 foto’s toevoegen bij uw advertentie.

Exclusive Categorie (2) ANG 249,- per maand

Met dit exclusieve pakket komt uw woning op de begin pagina geplaatst. Hier staan maximaal 5 advertenties. Bezoekers zullen uw advertentie direct zien bij het openen van de pagina!

Exclusive Categorie (3) ANG 499,-  per maand

Uw advertentie komt aan de rechterkant van de pagina te staan op. Dit houdt in dat uw advertentie zichtbaar is op elke pagina van de website.

 Informatie over AtHomecuracao.com

Athomecuracao.nl is de grootste onafhankelijke woning website van Curaçao. Bij iedere categorie kan een gratis advertentie geplaatst worden waarbij u 3 foto’s kunt toevoegen. Onze website is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken.

  • Dagelijks meer dan 600 bezoekers.
  • 8000 gebruikers.
  • Meer dan 400 advertenties op onze website.

Alternatieve mogelijkheden op uw huis sneller te verkopen

Naast ons standaard pakket bieden wij ook meerdere mogelijkheden om uw huis sneller te verkopen. Het is beter om uw huis eerst te promoten in plaats van het te verlagen van uw verkoopprijs. Indien u meer informatie wil, neem dan contact met ons op.

Hieronder staan alle opties die wij aanbieden:

Websites

Wij maken een hele website over uw huis. Dit is mogelijk in verschillende prijs klassen. Zo bieden wij een standaard website aan die u zelf kunt onderhouden, of een uitgebreide optie waarbij wij uw website onderhouden en promoten.

Social Media

Wij maken voor u een facebook en twitter pagina van uw huis. Wij promoten uw pagina en zetten er video’s en foto’s op.

Email Marketing

Wij maken voor u een facebook en twitter pagina van uw huis. Wij promoten uw pagina en zetten er video’s en foto’s op.

Search Engine Advertising
Wij zorgen dat uw website boven aan de lijst komt te staan bij google. Zo bieden wij bijvoorbeeld een Google Adwords Campagne Basis / intensief. Dit houdt in dat meer dan 100 woorden die gezocht worden op Google, leiden naar uw woning.

 

 

Bereken uw hypotheek voor "Betaalde Advertentie"
Hypotheek berekening NL

Bereken hypotheek

Ang. 
%
 jaar

Berekening emailen

 

Ontvang een berekening van uw maandlasten en advies van onze hypotheekadviseur.

Hypotheek aanbieders

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email

Begin met chatten!
1
Need help?
Hi, kan ik u helpen?