Tropenwoning met Studio en Zwembad Mahaai te Koop

Te Koop USD 615,282.-- object id: 105793-nl
Dit object is Verkocht
  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 3
  • Woonoppervlak 3767 sq ft
  • Perceel 21528 sq ft

2000

Property Description

Tropenwoning met Studio en Zwembad Mahaai te Koop

Deze Tropenwoning heeft een hoekperceel van maar liefst 2000m2. De woning is centraal gelegen in de groen omgeven woonwijk ‘Mahaai’. In de buurt zijn veel verschillende voorzieningen zoals vele restaurants en een grote supermarkt. Mahaai is een populaire wijk omdat het erg centraal gelegen is. Deze wijk is goed bereikbaar via diverse ontsluitingswegen.

Villa

De woning beschikt over een woon- en zitkamer. De keuken is voorzien van een gasfornuis en een ruime ijskast. De woning en de studio beschikken in totaal over 5 slaapkamers en 3 badkamers. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. In de woning is een was- en bergruimte aanwezig.

De gehele woning is voorzien van hardhouten ramen en deuren, een originele hardgebakken tegelvloer en een originele parketvloer.

De woning beschikt over een rustgevende tropische tuin met een ruim zwembad. Om de tuin te onderhouden is er een irrigatiesysteem aanwezig. Rondom de woning zijn verschillende terrassen. Een aan de voorzijde, een aan de zijkant en een aan de achterzijde.

De woning beschikt over een deep well.

De woning beschikt over zowel 110v als 220v aansluitingen.

De garage biedt parkeergelegenheid voor 2 auto’s. Om de grote kavel te beveiligen wordt er gebruik gemaakt van een alarm systeem.

Op de kavel is er een generator aanwezig van 10.000 watt.

Studio

Naast de tropenwoning is er een studio aanwezig. Deze beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Verkoopprijs:  ANG 1.200.000,- kk

Related Properties