4 Luxe Nieuwbouw Appartementen Spectaculair uitzicht Jan Thiel te Koop

Te Huur USD 265,690.-- object id: 106211-nl
Dit object is Verkocht
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlak 1184 sq ft
  • Perceel 4736 sq ft

440

Property Description

4 Luxe Nieuwbouw Appartementen Spectaculair uitzicht Jan Thiel te Koop

De appartementen zijn gelegen in het nieuwe resort JanThiel TopView Apartments. JanThiel TopView Apartments is een omheind resort met 9 splinternieuwe, luxe appartementen. Alle appartementen hebben een spectaculair uitzicht over het Spaanse Water, de Zoutpannen, de Caribische zee, de bergen en de stad.

Dit is een unieke locatie in een veilige buurt op slechts enkele minuten afstand van het strand. Alle appartementen beschikken over toegang tot de glazen lift, het gezamenlijke zwembad en parkeergelegenheid binnen de poort.

Appartementen

De appartementen zijn gebouwd met kwalitatief goede materialen. Er is gebruik gemaakt van dubbel glas en gecoate aluminium ramen en deuren. De keukens en badkamers zijn op maat gemaakt.

De 4 identieke appartementen zijn op de derde verdieping van het gebouw gelegen. De gehele derde verdieping heeft een oppervlakte van maar liefst 440 m2. De glazen lift of de trappen bieden toegang tot het algemene terras en de hal naar de appartementen. Alle vier de appartementen beschikken over een woonruimte met open keuken. De appartementen beschikken over twee slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast is er nog een aparte opberg/wasruimte aanwezig.

De 4 meter brede schuifdeuren geven toegang tot de grote porch.

De twee appartementen aan de linkerzijde van het gebouw hebben uitzicht over het Spaanse Water, de Caribische zee en de stad. De twee appartementen aan de rechterzijde van het gebouw hebben uitzicht over de Zoutpannen, de Caribische zee en de stad.

Vraagprijs: ANG 475.000,- k.k.

Related Properties