Schitterende villa met appartement en studio te koop villapark Girouette - At Home Curaçao Makelaars

Schitterende villa met appartement en studio te koop villapark Girouette

Array

Te Koop USD 612.855.-- object id: 107472-nl
  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 4
  • Woonoppervlak 3122 sq ft
  • Perceel 7976 sq ft

107472-nl

741

Property Description

Schitterende villa met appartement en studio te koop villapark Girouette

Schitterende villa met appartement en studio te koop villapark Girouette. Girouette is uitgegroeid tot een van de meest luxueuze villawijken van Curacao en daarom zeer geliefd. De wijk Girouette is zeer centraal gelegen, aan de oostzijde van Willemstad, aan de ringweg, dichtbij winkels, restaurants en op maar 5 minuten van de stranden van Mambo, Lions Dive, het Seaquarium en Kontiki. Girouette is een van de meest centraal gelegen villaparken van Curacao. Het is een zeer populaire omheinde gemeenschap met prachtige villa’s die gebouwd zijn op ruime kavels.

De vredige en rustige ‘gated community’ is omheind met muren en de automatische poorten zijn gesloten tijdens het weekend en op doordeweekse dagen tijdens de nachtelijke uren. Dit zorgt ervoor dat alle bewoners zich comfortabel en veilig voelen. Het villapark is  ruim opgezet met 130 kavels en is voorzien van een goede infrastructuur inclusief grote trottoirs en straatverlichting.

De villa is gelegen op een ruime kavel van 741 m2 eigendomsgrond en heeft een woonoppervlakte van ca. 290 m2. De villa heeft tevens een separaat appartement en een studio.

De villa heeft een woonkamer verbonden met een eetkamer. De moderne keuken met een granieten keukenblad, is voorzien van inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, inbouwoven, vaatwasser en een dubbeldeurs koelkast. Vanuit de woonkamer komt men op de overdekte porch en vervolgens in de ruime en mooi aangelegde tuin. In de tuin is er voldoende ruimte voor het aanleggen van een zwembad.

De villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. 
De master slaapkamer heeft een en-suite badkamer en een walk-in closet. De overige slaapkamers delen een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, airco en plafond ventilatoren. Achterin de inpandige garage is een aparte wasruimte en een bergruimte aanwezig.

De villa beschikt over een separaat appartement en een studio. Het appartement van ca. 60 m2 is gelegen boven de garage en bestaat uit  woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Het appartement heeft aan de voorzijde een balkon met een mooi uitzicht.
De studio van ca. 25 m2, gelegen op de begane grond achter in de tuin, heeft een woon / slaap gedeelte, keuken en badkamer.
Het appartement en de studio hebben een privé oprit met electronische schuifpoort en parkeerruimte voor twee auto’s en zijn voorzien van eigen stroom en water meters.

De villa beschikt  over een dubbele garage geschikt voor twee auto’s met electrische deur. Vanuit de garage is er en toegangsdeur naar de keuken en naar de tuin. Verder is de villa voorzien van een alarminstallatie, rolluiken en traliewerk.

Vraagprijs: ANG 1.095.000,- k.k. 

Aanvaarding in overleg.

 

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties

Bereken uw hypotheek voor "Schitterende villa met appartement en studio te koop villapark Girouette"
Hypotheek berekening NL

Bereken hypotheek

Ang. 
%
 jaar

Berekening emailen

 
Ontvang een berekening van uw maandlasten en advies van onze hypotheekadviseur.

Hypotheek aanbieders

Bewaar de brochure van "Schitterende villa met appartement en studio te koop villapark Girouette"

Download details NL
U ontvangt de brochure ook direct in uw mailbox, ook blijft u zo op de hoogte van ontwikkelingen over de Curacaose onroerend goed markt.