Nieuwbouw Woning te Zapateer te Koop

Te Koop USD 129,192.-- object id: 113661-nl
Dit object is Verkocht
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

Property Description

Nieuwbouw woning te Zapateer te koop 

Nieuwbouw woning te Zapateer te koop. Zapateer is een wijk gelegen in een rustige regio ten noordoosten van Willemstad. De wijk ligt op een rustige maar centrale locatie met plekken zoals Willemstad en Mambo binnen 15 minuten bereik met de auto. In de directe omgeving zijn voldoende voorzieningen zoals eetgelegenheden, scholen, en winkels. De Sint Joris Baai is slechts 5 minuten rijden.

Woning

De voordeur geeft toegang tot de living. De living is modern afgewerkt met gestucte muren.  De living beschikt over aansluiting voor een open keuken. De vele ramen en de grote schuifpui geven de living een ruimtelijk effect. De schuifpui biedt toegang tot het terras. Alle kozijnen zijn in het zwart afgewerkt.

Deze woning wordt zonder keuken opgeleverd, wat alle mogelijkheden biedt om deze naar eigen wens uit te werken.

De hal geeft toegang tot beide slaapkamers. Beide slaapkamers zijn in de zelfde moderne uitstraling afgewerkt. Ook hier zijn de kozijnen in het zwart afgewerkt.

Een fraaie houten deur biedt toegang tot een modern afgewerkte badkamer.  De badkamer heeft een royale inloopdouche met glazen wand en een wastafel.

Er is een zwevend gastentoilet aanwezig.

Kavel

De woning is gelegen op een perceel van circa 490 m2 erfpachtgrond.

Er is tropische beplanting aanwezig. Het terras dat verbonden is met de living beschikt over een pergola voor schaduw. Het terras bestaat uit klinkers.

Vraagprijs ANG 235.000,- k.k.

Visited 216 times, 1 Visit today