Moderne Townhouses op Gezellig Resort in Hanenberg te Huur

Array

Te Huur USD 1,276.-- object id: 107777-nl
Dit object is Verhuurd
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

Property Description

Moderne Townhouses op Gezellig Resort in Hanenberg te Huur. Hanenberg is centraal gelegen en goed bereikbaar. In de buurt zijn vele voorzieningen in de vorm van winkels en horecagelegenheden. Het natuurgebied van de Sint Jorisbaai is circa 10 minuten rijden. De bekende stranden van Jan Thiel en de Caracasbaai zijn eveneens circa 10 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende Beach clubs is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens circa 15 minuten rijden.

Townhouse

Bij binnenkomst van de woning wordt de woonkamer betreden. De woonkamer heeft een hoog plafond waardoor het lekker koel blijft. De moderne open keuken is voorzien van een stainless steel oven/ magnetron, een 4-pits fornuis, een afzuigkap en een granieten aanrecht. Er zijn 2 slaapkamers met airco’s en 1 ruime badkamer met warm en koud water.

Achter de woning is een wasruimte en een achterplaats. Er is een intercom om de poort te openen. In de woning is zowel 110 V als 220V aanwezig. Het complex heeft een automatische poort en wordt beveiligd met camerasysteem. Op het resort is een gemeenschappelijk zwembad omheind door een hek.

-Huisdieren toegestaan

 

De huurprijs is inclusief parkfee. 

Huurprijs ANG 2300 pm. 

 

 

 

Visited 371 times, 2 Visits today