Tropische Woning Op Toscana Resort te Koop

Te Koop EUR 249.425,-- object id: 113711-nl
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2

Property Description

Tropische Woning Op Toscana Resort te Koop

Tropische Woning Op Toscana Resort te Koop. Deze mooie woning met zwembad op Toscane resort  is gelegen in de wijk Bottelier. Dit is een populaire wijk op Curacao. Naast de rustige omgeving is de wijk ook goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen zoals de Caracasbaaiweg en Willemstad. Deze zijn te bereiken op een afstand van slechts 10 minuten rijden. In de wijk zijn verschillende voorzieningen zoals grote en kleine winkels en een Vreugdenhil supermarkt.

Woning

De entree met dubbele deuren biedt toegang tot de woonkamer. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een rustige en gezellige plek.

Deze woning beschikt over een woonkamer met een moderne open keuken.  Er is een kookeiland aanwezig. De keuken is compleet afgewerkt met inbouwapparatuur zoals een oven en magnetron. Daarnaast is er een grote koel/vries combinatie en dubbele wasbak.

De keuken biedt toegang tot een tussenruimte die aansluit aan de buitenruimte. De ruimte heeft openslaande deuren die direct toegang bieden aan het zwembad en terras.

Vanuit de gang zijn de drie slaapkamers en gastenbadkamer gelegen. Alle  slaapkamers zijn voorzien met plafondspots. De ruimtes zijn modern afgewerkt en voorzien van airco.

De modern badkamer is in dezelfde uitstraling afgewerkt. De donkergrijze tegels met witte meubelen geven de ruimte een modern contrast. Er is een ruime inloopdouche, verder is er een badmeubel met wastafel en verlichtte spiegel en een toilet.

Kavel

Deze woning is gelegen op een ruim hoekkavel. Op de voorzijde na is het kavel volledig afgesloten. Er is een zwembad aangelegd op eigen terrein. Ten slotte is er parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Resort

Deze woning is gelegen op Toscane resort. Dit is een gated, centraal gelegen, kleinschalig resort in Bottelier.

Alle woningen zijn gelegen aan weerzijden van een eenrichtigsweg.

Er is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig.

Groot voordeel van dit resort is dat zowel korte- als lange termijn verhuur zijn toegestaan.

Vraagprijs ANG 495.000,- k.k.

Visited 242 times, 5 Visits today

Related Properties