Woning met Zwembad en Appartement in Abrahamsz te Koop

Array

Te Koop ANG 598.000,-- object id: 112369-nl
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 1
  • Perceel 1280 m2

112369-nl

New

1280

Property Description

Woning met Zwembad en Appartement in Abrahamsz te Koop

Woning met Zwembad en Appartement in Abrahamsz te Koop . In Abrahamsz staat deze ruime woning met zwembad en appartement te koop. Abrahamsz is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De wijk is goed bereikbaar dankzij de De weg naar Santa Catharina. In de buurt zijn veel voorzieningen te vinden in de vorm van een Hypermarket, horeca en mini malls. Toeristische trekpleisters als de Ostrich Farm en de Aloë Vera Plantage zijn eveneens nabijgelegen. Sint Jorisbaai, een natuurgebied dat erg geliefd is onder fietsers, wandelaars en kitesurfers is ook in de nabije omgeving op 5 minuten rijden te vinden. Het centrum van Willemstad is binnen 15 rijminuten te vinden.

Woning

Deze mooie woning beschikt over een ruime woonkamer en keuken. De hoofdwoning telt maar liefst 4 slaapkamers en 1 badkamer. De master bedroom heeft een eigen walk-in-closet. Verder is er ook een zolderruimte aanwezig. Aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden zich 2 ruime terrassen waar zich ook het washok bevindt.

In de tuin kan verkoeling en rust worden gezocht in het mooie zwembad met palapa. Op eigen terrein kan uit de zon geparkeerd worden onder de dubbele carport. Er is ook een deepwell installatie aanwezig.

Appartement

Naast de woning is een zelfstandig appartement aanwezig met slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken. Het appartement beschikt over een eigen ingang en oprit.

Kavel

Deze prachtige woning met appartement en zwembad is gelegen op een ruim hoekkavel van circa 1280m2 eigendomsgrond.

Vraagprijs: ANG 598.000,- k.k.

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties