Unieke Villa met Zwembad en Appartement in Cas Grandi te Koop

Array

Te Koop ANG 875.000,-- object id: 101831-nl
  • Slaapkamers 7
  • Badkamers 4
  • Woonoppervlak 400 m2
  • Perceel 1680 m2

101831-nl

New

1680

Property Description

Unieke Villa met Zwembad en Appartement in Cas Grandi te Koop

Unieke Villa met Zwembad en Appartement in Cas Grandi te Koop. De wijk Cas Grandi is gelegen op een heuvel aan de rand van het Spaanse water wat een  frisse wind met zich mee brengt. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van mini malls, winkels, restaurants en benzinestations. Bekende stranden zoals  de Caracasbaai en Jan Thiel Beach zijn in de nabije omgeving te vinden.  Mambo boulevard is circa 15 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is eveneens ongeveer 15 minuten rijden.

Villa
Deze unieke villa is zeer ruim van opzet. De entree geeft  toegang tot de hal. Vanuit de hal is er toegang tot de eerste slaapkamer die nu in gebruik is als kantoor. Verder geeft de hal toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet met een open U vormige keuken. De keuken is ingericht met een dubbele spoelbak, een 5-pits fornuis, een oven en een vaatwasser. Naast de keuken is een pantry gelegen, tevens met spoelbak. 

De woonkamer geeft entree naar de overdekte porch. Doordat de woning hoog gelegen is, ligt het perfect op de wind wat zeer goed merkbaar is op de porch. Tevens is er een prachtig uitzicht. De gehele villa is voorzien van shutters waardoor de villa goed geventileerd is.

Op de verdieping zijn meerdere slaapkamers waaronder de master bedroom. De master is ruim opgezet met een walk- in closet en een badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een wastafel, een ligbad en een douche. De twee overige slaapkamers delen een badkamer. Verder is er op deze verdieping nog een walk-in closet die extra opslag ruimte biedt. De slaapkamers zijn voorzien van airco en de master is voorzien van airco en een plafondventilator.

Vanuit de woonkamer is middels een wenteltrap de beneden gelegen verdieping bereikbaar. Op deze verdieping bevinding zich twee kamers. Eén van de kamers is voorzien van een keuken met een 2-pitsfornuis verder heeft  deze kamer een badkamer en-suite. Beide kamers zijn voorzien van airco. Deze verdieping is tevens van buiten te bereiken. De carport biedt ruimte voor 2 voertuigen.

Appartement
Het appartement is ruim en separaat gelegen van de woning. Waardoor het veel privacy geeft. Het appartement is voorzien van airco. De badkamer beschikt over een toilet, douche en wastafel. 

Kavel
De villa is gelegen op een zeer ruime kavel van 1680m2 eigendomsgrond. Het is volledig omheind en het beschikt over een automatisch inrijpoort. Het terrein bij de carport is geasfalteerd. Aan de andere zijde van de woning een oprijlaan waar veel ruimte is voor meerder voertuigen. De tuin is aangelegd met tropische beplanting en er is een deel betegeld. Aan de achterzijde van de tuin is een verhoogd en overdekt terras met buitenkeuken. Tussen het terras en de villa is het zwembad gelegen. Er is een deepwell aanwezig.

Vraagprijs ANG 875.000,– k.k.

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties