Modern Nieuwbouw Huis in Grote Berg te Koop

Array

Te Koop ANG 560.000,-- object id: 107257-nl
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlak 160 m2
  • Perceel 600 m2

107257-nl

New

600

Property Description

Modern Nieuwbouw Huis in Grote Berg te Koop

Dit nieuwbouw huis is gelegen in de wijk Grote Berg. De wijk Grote Berg ligt centraal op het smalste deel van het eiland, ten westen van Hato Airport. De buurt kenmerkt zich door rust en natuur. Het is een rustige wijk met diverse voorzieningen in de buurt. Op nog geen 15 minuten rijden is een supermarkt en zijn diverse scholen te vinden. De wijk is een goede combinatie tussen het Westpunt en het drukke leven in de stad. De belangrijkste verkeersader is de Weg naar Westpunt.

Huis

De voorzijde van het huis beschikt over een overdekte porch. Het huis beschikt over een ruime woonkamer en keuken. De strakke keuken met hoogglans witte kasten beschikt over een inbouw oven/magnetron, een elektrisch fornuis en een dubbele spoelbak. De Harmonica deur verbindt de porch met de woonkamer. In het huis zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. De master-bedroom en de overige slaapkamers beschikken over airconditioning. De badkamer beschikt over een stortdouche en een handouche.

Dit moderne nieuwbouw huis is nog in aanbouw.

Dit moderne nieuwbouw huis ligt op een ruime ommuurde kavel van circa 600 m2 eigendomsgrond. Het huis heeft een oppervlakte van 160 m2.

Vraagprijs: ANG 560.000,– k.k.

De vraagprijs van dit huis stijgt snel dus wees er snel bij.

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties