Ruim appartement op Resort Met Zwembad Bottelier Te Koop

Te Koop EUR 165.368,-- object id: 114766-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2

Property Description

Ruim Appartement op Resort Met Zwembad Bottelier Te Koop

Ruim appartement op resort met zwembad Bottelier te koop. Dit appartement is gelegen op het gated resort “Curinjo Apartments”.

Curinjo Apartments is centraal gelegen in de wijk Bottelier. Deze wijk heeft een ideale ligging ten opzichte van Mambo 5min en Jan Thiel 15min. Het centrum van Willemstad is 10 minuten rijden. Bottelier staat bekend om de goede bereikbaarheid zonder verkeersdrukte. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen in de vorm van winkels, horeca en een benzinepomp.

Appartement

Dit appartement is gelegen op de begane grond aan de buitenzijde van het resort. Dit brengt extra buitenruimte en veel privacy met zich mee.

De ruime overdekte porch geeft door middel van een schuifdeur toegang tot een ruime woonkamer met een open keuken.

De keuken is volledig met een 4pits fornuis, spoelbak en een koelvriescombinatie.

De 2 slaapkamers bevinden zich aan weerszijden van de woonkamer en beschikken elk over een en-suite badkamer. De badkamers zijn ingericht met een douche, toilet en wastafel. Beide slaapkamers beschikken over een aircondioner.

De overdekte porch is door de schuifdeur verbonden met de woonkamer. Dit maakt het een ideaal om het binnen- en buitenleven met elkaar te combineren. Er is altijd een frisse wind aanwezig.

Resort

Curinjo resort is een Gated resort in Bottelier. Het bestaat uit meerdere appartementencomplexen. Het resort is volledig ommuurd en beschikt over een automatische inrijpoort. Er is voldoende parkeerplaats op het resort.

Uitzonderlijk is de aanwezigheid van maar liefst 2 zwembaden op Curinjo resort waar de bewoners/gebruikers van de appartementen gebruik kunnen maken.

Het appartement heeft toegang tot twee gedeelde zwembaden

Vraagprijs €172.500,- k.k.

(Door fluctuatie van de koers kan de vraagprijs in ANG afwijken)

Visited 52 times, 2 Visits today

Related Properties