Investering Vakantieverhuur Portefeuille LXRY Resort Jan Sofat

Te Koop EUR 3.008.967,-- object id: 114285-nl

  Property Description

  Investering Vakantieverhuur Portefeuille LXRY Resort Jan Sofat

  Investering vakantieverhuur portefeuille LXRY Resort Jan Sofat. De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca, mini malls en benzinestations. Bekende stranden zoals de Caracasbaai en Jan Thiel Beach met al haar voorzieningen zijn nog geen 10 minuten rijden. Mambo Boulevard is eveneens circa 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden.

  Portefeuille

  De portefeuille die te koop word aangeboden bestaat uit 2 vrijstaande villa’s, 2 appartementen op de begane grond, 1 appartement op de eerste verdieping, en 1 penthouse. Alle woningen in de gehele portefeuille zijn modern afgewerkt en gedurende de bouw van het resort is er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen.

  Villa

  De prachtige villa op LXRY Resort is ruim van opzet met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De villa is modern en strak afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen.

  De hoge hardhouten deuren geven een chique uitstraling en toegang tot de hal. Aan de hal is een grote berging gelegen die tevens een eigen entree heeft.

  De moderne zwarte keuken is exclusief afgewerkt en van alle gemakken voorzien. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig;  oven, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser.

  De keuken is verder voorzien van een “Quooker” kraan en een inductie kookplaat.

  De woonkamer is ruim van opzet. De woonkamer is door middel van, in de muur geïntegreerde, schuifdeuren verbonden met een ruime overdekte porch en de achtertuin.

  Het luxe terras is ingericht met comfortabele ligbedden en riante parasol. Het spectaculaire uitzicht vanaf het terras geeft zicht over de tropische tuin en geeft toegang tot het zwemparadijs.

  De villa beschikt over maar liefst 3 slaapkamers en 2 badkamers. De master is ruim van opzet met een en-suite badkamer en dubbele walk- in closet. Bijzonder is de aanwezigheid van de Kitchenette waardoor deze ruimte zelfstandig te gebruiken is.

  De overige 2 slaapkamers zijn eveneens ruim van opzet en voorzien van airco. Deze delen een Jack en Jill badkamer.

  Appartementencomplex

  Dit appartementencomplex beschikt over 2 begane grond appartementen, een royaal appartement op de verdieping en een luxe penthouse. De appartementen zijn modern en strak afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. De appartementen en het penthouse zijn bereikbaar met een lift en een trap. Er is een berging en garage aanwezig.

  Begane grond

  De appartementen op de begane grond zijn luxe afgewerkt. De entree geeft toegang tot een woonkamer met een moderne zwarte open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over de  volgende inbouwapparatuur; oven, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. De keuken is verder voorzien van een “Quooker” kraan en een inductie kookplaat.

  De woonkamer is volledig ingericht en door middel van een geintegreerde schuifpui verbonden met het overdekte terras. Dit maakt het een ultieme combinatie van binnen- en buitenleven.

  Het terras is overdekt en ligt direct aan de tropische tuin. Naast de tropische tuin geeft het terras ook toegang tot het zwemparadijs.

  De master bedroom is ruim van opzet en beschikt over een ensuite badkamer. De 2e slaapkamer beschikt eveneens over een ensuite badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco’s

  Er is een wasruimte aanwezig waar tevens de boiler aangesloten is.

  Elk appartement beschikt over een gastentoilet.

  Eerste verdieping

  Het royale appartement op de verdieping heeft maar liefst 4 slaapkamers en 3 slaapkamers.

  De entree geeft toegang tot een ruime woonkamer met een moderne open keuken. Deze keuken is exclusief afgewerkt en van alle gemakken voorzien en beschikt over de volgende inbouwapparatuur;  oven, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser.De keuken is verder voorzien van een “Quooker” kraan en een inductie kookplaat.

  De woonkamer is volledig ingericht en door middel van een geintegreerde schuifpui verbonden met het overdekte terras. Dit maakt het een ultieme combinatie van binnen- en buitenleven. Het terras is ingericht met een sfeervolle eethoek en een loungebank. Vanaf het terras is er prachtig uitzicht over de tropische tuinen en het zwemparadijs.

  De master bedroom is ruim van opzet en beschikt over een ensuite badkamer. De 2e slaapkamer beschikt eveneens over een ensuite badkamer. De overige 2 slaapkamers delen een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco.

  Er is een wasruimte aanwezig waar tevens de boiler aangesloten is.

  Dit appartement beschikt over een gastentoilet.

  Penthouse

  Het penthouse heeft een open concept. De hoge houten deur geeft entree tot de woonkamer met een moderne zwarte open keuken.De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over de  volgende inbouwapparatuur; oven, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. De keuken is verder voorzien van een “Quooker” kraan en een inductie kookplaat.

  De woonkamer is met door middel van een geïntegreerde schuifpui verbonden met een enorm dakterras wat deels overdekt is. Dit dakterras is ingericht met een enorme eethoek en ligbedden. Er is nog ruimte voor een jacuzzi eventueel.

  Het dakterras heeft een prachtig uitzicht op de tropische tuinen, zwembad en zelfs de Tafelberg.

  De master bedroom is ruim van opzet en heeft een ensuite badkamer. De gastenslaapkamer heeft eveneens een ensuite badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco.

  Er is een wasruimte aanwezig waar tevens de boiler aangesloten is.

  Dit appartement beschikt over een gastentoilet.

  Vraagprijs ANG 5.700.000,- k.k.

  Investering

  Op Jan Sofat LXRY is zowel lange- als korte termijn verhuur toegestaan. Dit maakt dit object zeer interessant als investering. Op dit moment worden de appartementen reeds aangeboden voor vakantieverhuur. Het prachtig aangelegde resort met tropische beplanting en een prachtig zwembad leent zich hier goed voor.

  LXRY resort

  LXRY is een kleinschalig gated resort gelegen op Jan Sofat. De naam LXRY is doorgevoerd in de uitstraling en beleving van dit resort. Het resort is enkele jaren geleden opgeleverd en er is bij de bouw en inrichting van dit resort gebruik gemaakt van de beste materialen.

  Het resort bestaat uit 18 appartementen, 6 penthouses en 7 vrijstaande villa’s. De tropische tuinen geven het hele resort een paradijselijke en groene uitstraling. Het zwemparadijs is exclusief toegankelijk voor bewoners van LXRY.

  Jan Sofat Resort

  Jan Sofat is een gated resort gelegen aan het Spaanse Water. Er zit 24/7 bewaking aan de poort. Van oudsher is Jan Sofat een luxe resort. Het resort beschikt over een marina (tegen betaling).

  Investment Holiday Rental Portfolio LXRY Resort Jan Sofat

  Investment holiday rental portfolio LXRY Resort Jan Sofat. The neighbourhood Jan Sofat is centrally located at the East side of Willemstad. The location at the Spanish Waters brings along a wonderful wind. In the area there are plenty of facilities present such as restaurants, mini-malls, and gas stations. Famous beaches such as the Caracasbaai and Jan Thiel Beach with al its facilities are within a 10-minute drive. Mambo Boulevard is also a 10-minute drive. The centre of Willemstad is approximately a 15-minute drive.

  Portfolio

  The portfolio which is offered up for sale consists of 2 villa’s, 2 apartments on the ground floor, 1 apartment on the first floor, and 1 penthouse. All residences in the complete portfolio are modernly finished and during the construction only the best materials were used.

  Villa

  The beautiful villa on LXRY resort is set up in large way with three bedroom and 2 bathrooms. The villa is finished in a modern en sleek way with high quality materials.

  The high hardwood doors give a chic look and provide acces to the hallway. In the hallway there is a large storage which also has its own entrance.

  The modern black kitchen is finished in an exclusive way en provided with all conveniences. The next built-in appliances are present; oven, microwave, fridge-freezer combination, and dishwasher.

  In addition to this the kitchen is equipped with a ‘Quooker’ tap and induction cooking top.

  The living room is set up in a spacious way. The room is connected to a large roofed porch and back garden by, in the wall integrated, sliding doors.

  The luxurious terrace is equipped with comfortable loungers and a large parasol. The spectacular view from the terrace provide a view over the tropical gardens and provide entrance tot the swimming paradise.

  The villa has three bedrooms and two bathrooms. The large master bedroom has an en-suite bathroom and double walk-in closet. It is particularly special that the bedroom has a Kitchenette, meaning that this room could be used independently.

  Both of the two other bedrooms are set up in a large way and are equipped with airconditioning. The two rooms share a Jack and Jill bathroom.

  Apartment complex

  This apartment complex has two apartments on the ground floor, a large apartment on the first floor, and a luxurious penthouse. The apartments are finished modernly and sleek with the high quality materials. The apartments and the penthouse are accessible by stairs and an elevator. Both a storage and a garage are present.

  Ground floor 

  The apartments on the ground floor are finished in a modern way. The entrance gives access to the living room with an open modern black kitchen. The kitchen is provided with all conveniences and has the following built-in equipment; oven, microwave, fridge-freezer combination, and dishwasher. In addition to this, the kitchen is provided with a ‘Quooker’ tap and an induction cooking top.

  The living room is fully equipped and by an integrated sliding door connected to the roofed terrace. This makes it the ultimate combination of indoor-and outdoor living.

  The terrace is roofed and is directly connected to the tropical garden. Next to the tropical garden the terrace also gives access to the swimming paradise.

  The master bedroom is set up in a large way en has an ensuite bathroom. The second bedroom also has an ensuite bathroom. All bedrooms are provided with airco.

  There is a laundry room, which is also the location where the boiler is placed.

  Each apartment has a guest toilet.

  First floor

  The apartment on the first floor has a large set up and contains 4 bedrooms and 3 bathrooms.

  The entrance gives access to the large living room with modern open kitchen. The kitchen is exclusively finished and provided with all conveniences and has the following built-in equipment; oven, microwave, fridge-freezer combination, and dishwasher. In addition to this, the kitchen is provided with a ‘Quooker’ tap and an induction cooking top.

  The living room is fully equipped and by an integrated sliding door connected to the roofed terrace. This makes it the ultimate combination of indoor-and outdoor living. The terrace is set up with dining area and a lounge sofa. From the the terrace there are beautiful views over the tropical gardens and the swimming paradise.

  The large master bedroom has an en-suite bathroom. The second bedroom also has an own en-suite bathroom. The other two bedrooms share a bathroom. All bedrooms are provided with airco.

  There is a laundry room, which is also the location where the boiler is placed.

  The apartment has a guest toilet.

  Penthouse

  The penthouse has an open concept. The high hardwood door gives entrance to the living room with a modern black open kitchen. The kitchen is provided with all conveniences and has the following built-in equipment; oven, microwave, fridge-freezer combination, and dishwasher. In addition to this, the kitchen is provided with a ‘Quooker’ tap and an induction cooking top.

  The living room is by an integrated sliding door connected to a huge rooftop terrace, which is partially roofed. The rooftop terrace is set up with a large dining area and loungers. There also is the possibility for a jacuzzi.

  The rooftop terrace has beautiful views over the tropical gardens, swimming pool, and even the ‘Tafelberg’.

  The master bedroom is set up in a large way and has an own en-suite bathroom. The guest bedroom also has an own en-suite bathroom. All bedrooms are provided with airco.

  There is a laundry room, which is also the location where the boiler is placed.

  The apartment has a guest toilet.

  Asking price ANG 5.700.000,- c.o.b.

  Investment 

  On Jan Sofat LXRY both long- and short term rental is allowed. That makes this complex extremely interesting as an investment. Currently the apartments are offered for holiday rentals. The beautifully landscaped resort with tropical plants and a beautiful swimming pool lends itself perfectly for this.

  LXRY resort

  LXRY is a small-scaled gated resort on Jan Sofat. The name LXRY is implemented in the experience and execution of the resort. The resort was finished several years ago en during the construction and design of the resort only the best materials were used.

  The resort consists of 18 apartments, 6 penthouses, and 7 detached villas. The tropical gardens give the full resort a paradise-like and green appearance. The swimming paradise is exclusively accessible to LXRY residents.

  Jan Sofat Resort

  Jan Sofat is a gated resort next to the Spanish Waters. There is 24/7 security at the gate. Jan Sofat has always been a luxurious resort. The resort is equipped with a marina (additional costs).

  Visited 333 times, 12 Visits today

  Related Properties