Ruim Kavel op Jan Sofat te Koop

Te Koop EUR 214.214,-- object id: 115568-nl
  • Perceel 1090 m2

1090

Property Description

Ruim Kavel op Jan Sofat te Koop.

Deze zeer ruime kavel van 1.090 m2 eigendomsgrond is gelegen op het hogere deel van Jan Sofat. Dit zorgt voor een fenomenaal uitzicht over het Spaanse Water, de welbekende Tafelberg en de prachtige omgeving.  De hoge gunstige ligging van de kavel geeft een Caribische bries, wat voor een aangename verkoeling zorgt. De kavel is rustig gelegen in een Cul-de-sac. In de Cul-de-sac bevinden zich nog twee andere bebouwde terreinen, waar deze kavel precies in het midden van ligt.

Bij de kavel aanwezig zijn goedgekeurde bouwtekeningen door het Spanish Water Resort incl. hoogtemetingen en technische control.

Erg uniek aan deze kavel, is dat het één van de laatste beschikbare kavels is op Jan Sofat Fase 1. De resort fee voor Jan Sofat bedraagt ANG. 250,- per maand.

Jan Sofat

De wijk Jan Sofat is centraal gelegen ten oosten van Willemstad. De ligging aan het Spaanse water brengt een heerlijke wind met zich mee. In de buurt zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca, mini malls en benzinestations. Bekende stranden zoals de Caracasbaai en  Jan Thiel Beach met al haar voorzieningen zijn nog geen 10 minuten rijden. Mambo Boulevard is eveneens circa 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden.

Jan Sofat is een gated resort gelegen aan het Spaanse Water. Er zit 24/7 bewaking aan de poort en tevens 24/7 patrouille door de wijk. Van oudsher is Jan Sofat een luxe resort. Het resort beschikt over een marina (tegen betaling).

Vraagprijs ANG 418.000,- k.k. 

Visited 68 times, 1 Visit today

Related Properties