Gemeubileerd appartement op Resort met Zwembad te Koop

Array

Te Koop USD 268.689.-- object id: 87221-nl
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2

87221-nl

New

Property Description

Gemeubileerd appartement op Resort met Zwembad te Koop

Gemeubileerd appartement op Resort met Zwembad te Koop. Het appartement is gelegen in Groot Piscadera Resort. Dit luxe resort nabij Julianadorp is centraal gelegen achter de Jan Noorduynweg. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van winkels en restaurants te vinden. In de nabije omgeving is een enorme supermarkt gelegen. Prachtige stranden zoals Blue Bay en Kokomo zijn circa 10 minuten rijden. Hato is eveneens circa 10 minuten rijden. Het centrum van Willemstad is circa 15 minuten rijden.

Resort

Het resort is volledig ommuurd en heeft een elektrische inrijpoort. Er zijn meerdere appartementsblokken gelegen aan de buitenzijde van het resort dit brengt veel privacy met zich mee. De tuin is tropisch aangelegd met gazons en prachtige bomen. In het midden een een groot centraal zwembad gelegen. Naast het zwembad is een enorm terras om te zonnen met vele ligbedjes.

Appartement

Dit appartement is gelegen op de begane grond. De portiek geeft toegang tot dit appartement. De hal geeft toegang tot een enorme woonkamer met harmonicadeuren naar een overdekte porch. Deze harmonicadeuren zijn voorzien van shutters. De porch is gelegen aan de tropische tuin en het zwembad. De woonkamer is volledig ingericht met mooie meubels.  De woonkamer is voorzien van een airco.

De woonkamer is verbonden met een ruime U-vormige keuken. Deze keuken is voorzien van een spoelbak, fornuis en koelkast. De keuken heeft enorm veel kastruimte.

De masterbedroom is ruim van opzet en ingericht met een ruim bed en kastenwand. Deze slaapkamer is voorzien van airco. Verder beschikt de master over een ruime en-suite badkamer. Deze badkamer is ingericht met een bad, douche, toilet en wastafel. 

De 2e slaapkamer is voorzien van airco en verbonden met een jack en jill badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafel. Deze badkamer is tevens het gastentoilet.

Er is  een 3e kamer met wasmachine aansluiting. Deze kamer is wat kleiner van opzet en niet voorzien van airco. Op dit moment is deze ruimte ingericht als kantoorruimte.

  • volledig ingericht minus linnen en servies 
  • inclusief internet
  • inclusief televisie box

Koopprijs:  ANG 480.000,- k.k. 

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties