Royale Ruimte In Unesco Gebouw Pietermaai Residence te Huur

Array

Te Huur USD 1.539.-- object id: 114559-nl
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 1

114559-nl

Rented

Property Description

Royale Ruimte In Unesco Gebouw Pietermaai Residence Te Huur

Royale ruimte in Unesco Gebouw Pietermaai Residence Te Huur. Pietermaai is super centraal gelegen in het centrum van Willemstad. Het gezellige centrum van Punda is slechts 5 minuten lopen en in de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels, restaurants, hotels en cafe’s. Pietermaai staat bekend om authentieke sfeer door de aanwezigheid van vele monumenten. Pietermaai heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een achterstandsbuurt naar een echte upscale wijk. Door de aanwezigheid van de vele kleurrijke panden heeft deze omgeving een Caribische sfeer. Het is een buurt die veel bezocht word door toeristen en bewoners van het eiland. De mix van woningen, winkels, horeca en bedrijvigheid maakt deze buurt erg populair voor alle doelgroepen.

Ruimte

De ruimte in Pietermaai Residence heeft een oppervlakte van 120 m2 en is toegankelijk voor beide een commerciële ruimte of een woonruimte.

De ruimte is gelegen op de eerste verdieping van Pietermaai Residence. Dit authentieke gebouw bevindt zich op de Unesco werelderfgoed lijst en heeft alle authentieke stijl elementen behouden.

Op de eerste verdieping bevindt zich een royale open ruimte. Deze kan bij een woonhuis functioneren als woonkamer, of bij kantoorruimte als een algemene vergaderruimte of welkomstvertrek. Deze ruimte is voorzien van airco en de ramen zorgen voor een lichte uitstraling.

In de algemene ruimte is een nette keuken aanwezig. Er is een dubbele spoelbak, ingebouwde oven, 4 pits fornuis, en een afzuigkap. De keuken is afgewerkt met inbouw spots.

Er zijn 3 slaapkamers / kantoorruimtes aanwezig. Meerdere ruimtes beschikken over airco.

De badkamer is modern afgewerkt en heeft een royale inloopdouche. Daarnaast is er dubbele wasbak met spiegel.

Naast de badkamer is er ook een gastentoilet aanwezig.

Door de hele ruimte is er snelle internet aansluiting. Ook is er een intercom en video bewaking.

Huurprijs ANG 2.750,- per maand

Related Properties