Gemeubileerde Bovenwoning in Sunset Heights te Huur

Array

Te Huur ANG 1.600,-- object id: 88034-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

88034-nl

Property Description

Gemeubileerde Bovenwoning in Sunset Heights te Huur

Wijk

Gemeubileerde Bovenwoning in Sunset Heights te Huur. Deze bovenwoning is gelegen in de rustige wijk Sunset Heights. De wijk is gelegen aan de noordkant van het eiland en is hoog gelegen, dit brengt een heerlijke wind met zich mee. Er is één toegangsweg naar de wijk en om de wijk te betreden is er een slagboom met portier aanwezig. Dit maakt Sunset Heights een veilige wijk. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van horeca en supermarkten. De wijk is centraal gelegen en met 10 minuten rijden is het centrum van Punda te bereiken. In ongeveer 15 minuten is Mambo Boulevard te bereiken.

Woning

De woning beschikt over een woonkamer met eetkamer. De open keuken is goed onderhouden en beschikt over een gasfornuis,spoelbak en koelkast. In de woning zijn 2 slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over airco en hebben een schuifraam met horren. De badkamer is netjes afgewerkt en heeft een zwevend toilet, wastafel en douche. De woning is volledig gemeubileerd en beschikt ook over een wasmachine.

Aan zowel de voor en achterzijde van de woning is een mooi groot terras. Door de hoge ligging is er op beide terrassen een frisse wind. Door de hoogte van de wijk en de ligging van de woning is vanaf het voor terras een prachtig uitzicht overdag en in de avond een prachtig verlichte skyline van de stad. Om het terrein te betreden is een automatisch hek. Het terrein wordt 1 keer in de twee maanden onderhouden. 

Vraagprijs ANG 1.600,- per maand.

(English)

Furnished Upstairs apartment in Sunset Heights for Rent

Neighbourhood

Furnished apartment in Sunset Heights for rent. This apartment is located in the quiet neighborhood Sunset Heights. The neighborhood is located on the north side of the island and is located high, this brings a wonderful wind with it. There is one access road to the district and to enter the district there is a barrier with doorman present. This makes Sunset Heights a safe area. In the vicinity are many amenities to be found in the form of restaurants and supermarkets. The district is centrally located and with 10 minutes drive to the center of Punda to reach. In about 15 minutes you can reach Mambo Boulevard.

Property

The house has a living room with dining room. The kitchen is well maintained and has a stove, sink and refrigerator. The house has 2 bedrooms. Both bedrooms have air conditioning and a sliding window with mosquito nets. The bathroom is nicely finished and has a floating toilet, sink and shower. The house is fully furnished and also has a washing machine.

On both the front and back of the house is a beautiful large terrace. Because of the high location there is a fresh breeze on both terraces. From the rear terrace is a beautiful view of the sea. To enter the site is an automatic gate. The terrain is maintained once every two months. 

Asking price ANG 1,600.- per month.

Related Properties