Nieuwbouw Appartementen in Mahuma te Huur

Array

Te Huur ANG 1.150,-- object id: 84696-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

84696-nl

Property Description

Nieuwbouw appartementen in Mahuma te Huur

Nieuwbouw Appartementen in Mahuma te Huur. Mahuma is een hooggelegen, rustige buurt. De hoge ligging brengt veel wind met zich mee. Deze buurt is centraal gelegen, op 5 minuten van het commerciële hart van Santa Maria. Het vliegveld, Hato, is nog geen 5 minuten rijden. Mahuma is goed bereikbaar vanaf Willemstad, via de Rooseveltweg. Er zijn meerdere voorzieningen te vinden in de omgeving, zoals restaurants, bedrijvigheid en winkels. Bekende stranden zoals Blue Bay en Kokomo zijn circa 15 minuten rijden. 

Terrein

Het kavel is volledig omsloten en de toegang gebeurt door middel van een automatische inrijpoort. Het terrein is volledig aangelegd met beplanting, kiezels en de oprit is geasfalteerd. Er zijn 2 appartementen gelegen op dit terrein.

Appartement

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een kleine overdekte porch. De entree geeft toegang tot een ruime woonkamer met open L- vormige keuken. Deze keuken is ingericht met een fornuis en een enkele spoelbak. Vanuit de woonkamer is er een deur naar een balkon aan de achterzijde van het appartement. Hier is  een kleine buitenplaats.

Het appartement bevat 2 slaapkamers en 1 badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van airco. De badkamer beschikt over een douche, wc en wastafel.

Het appartement is voorzien van  shutterramen (inclusief hor). Verder is een stroomvoorziening door middel van Pagatinu (110v). Er is een alarm aanwezig.

Huurprijs:

ANG 1.150,- per maand exclusief Aqualectra & wifi.

ANG 1.250,- per maand exclusief Aqualectra, inclusief wifi.

Beschikbaar per direct!

Huisdieren niet toegestaan 

 

Related Properties