Nette Moderne Studentenkamers in Salinja Te Huur

Te Huur USD 369.-- object id: 115100-nl
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 1

Property Description

Nette moderne studentenkamers in Salinja Te Huur

Nette moderne studentenkamers in Salinja te huur. Salina is een centraal gelegen wijk op nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Punda. Ook Mambo boulevard met verschillende winkelgelegenheden en mooie stranden zoals Cabana Beach zijn binnen 5 minuten te bereiken. Jan Thiel is met slechts 10 minuten rijden te bereiken. Hier zijn verschillende eetgelegenheden zoals Zanzibar en Zest aan het strand.

Complex

Het complex met de studentenkamers bevindt zich aan de Grebbeliniweg in Salinja. De centrale locatie zorgt er voor dat zowel Punda en Mambo boulevard binnen 5 minuten zijn te bereiken. In de directe omgeving zijn ook genoeg winkels en eetgelegenheden.

De kamers zijn recentelijk gerenoveerd en zijn erg netjes afgewerkt.

Momenteel zijn er 3 kamers klaar voor de verhuur. In de toekomst wordt dit mogelijk nog uitgebreid.

De algemene ruimtes bestaan uit een woonkamer/keuken met koelkast, keukenblok met wasbak, en gasstel. Daarnaast is er een badkamer met aparte toiletten.

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt.

Op de buitenplaats is voldoende parkeerruimte en is afgesloten door middel van een hek.

De gehele ruimte is beveiligd met camera’s.

Kamers

Iedere kamer is ingericht met een bed, kast, bureau, én airco.

De kamers zijn erg ruim van opzet en er is een goede privacy. Aangezien de ruimtes recentelijk zijn gerenoveerd verkeerd alles in goede staat en heeft het een frisse uitstraling.

De prijzen voor de kamers zijn €375,- per maand voor een 1-persoonsbed, en €450,- voor een 2-persoonsbed. De huurprijs is exclusief electra, inclusief water, internet, en wekelijkse schoonmaak van de algemene ruimtes.

Visited 61 times, 1 Visit today

Related Properties