Nette en Gezellige Studios te Huur op Resort

Array

Te Huur ANG 1.050,-- object id: 94194-nl
  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Woonoppervlak 30 m2

94194-nl

Property Description

Nette en Gezellige Studios te Huur op Resort

Nette en Gezellige Studios te Huur op Resort.

Dit kleinschalige resort is gelegen in een rustige omgeving nabij het Santa Barbara Beach & Golf resort, einde Sta. Rosaweg en slechts 15 minuten vanaf Willemstad. 

Het resort bestaat uit drie verschillende gebouwtjes met twee studio’s (elk 30 m2), twee 1 slaapkamer appartementen (elk 42 m2) en een 2 slaapkamer appartement (60 m2 ) gelegen rondom een heerlijk zwembad met pooldeck. 

Aan de lange zijde van het zwembad bevinden zich de studio’s Prikichi en Mofi (elk ca. 30m2). De studio’s zijn volledig ingericht met een keukentje. Uiteraard voorzien van airco en een queen size bed en een 3 deurs kledingkast. De badkamer heeft een douche (warm/koud water), toilet en wastafel. Er is ruimte aan de voorzijde om gezellig te zitten en eveneens aan de achterzijde bij het zwembad met ligbedden of loungen onder de palapa met uitzicht over de Tafelberg kan men heerlijk genieten. De studio’s zijn voorzien van een groot model koel-/vrieskast.

Prijs lange termijn ANG 1050,- per maand (vanaf 3 maanden).

Prijs per dag (vakantieverhuur) € 37,50
De prijs is exclusief 

  •  7% toeristenbelasting
  •  Aqua / Elektra 
  •  Borg € 250,00 (retour na verrekening aqua/elektra)
  •  Eind schoonmaak € 50,00

De prijs is inclusief 

Gas – geheel gemeubileerd – alle huisraad aanwezig – dagelijkse wisseling handdoeken – bedlinnen – wekelijkse schoonmaak – gebruik van zwembad en barbecue – 1 parkeerplaats binnen het hek incl. remote control elektrische poort – wifi en tv.
Noot: dagelijkse wisseling handdoeken, bedlinnen, wekelijkse schoonmaak geldt niet voor lange termijn verhuur!

Related Properties