Kamer Huren in Villa Jongbloed

Array

Te Huur ANG 617,-- object id: 29389-nl
  • Slaapkamers 7
  • Badkamers 3

29389-nl

Property Description

Kamer Huren in Villa Jongbloed

 

Locatie

Studentenhuis Villa Jongbloed is een ruim en gezellig ingericht huis gelegen in de rustige en veilige villawijk Jongbloed.  Deze wijk is centraal gelegen en binnen 10 minuten rijden ben je in Punda (Willemstad) of lig je lekker op Mambo Beach.

Direct om de hoek van de villa zit op loopafstand  alles wat je nodig hebt, zoals de supermarkt , een bushalte, een tankstation,  een wasserij, een bank en diverse horecabedrijven zoals de Spaghettifactory, RibsExpress en de Hollandse friettent, KFC en Subway. De studentenwoning is in de buurt van het bekende cafe De Tropen, waar je als stagiaire al voor 12 gulden (5 euro) een complete avondhap kunnen eten.

Villa Jongbloed is omgeven door een mooie tropische tuin met als pronkjuweel een prachtige palapa (een rond prieel afgedekt door gedroogde palmbladeren), waaronder je heerlijk beschermd tegen de zon een boekje kan lezen of samen kunt eten . Er is dus meer dan voldoende leefruimte.

Zoals gebruikelijk op Curaçao zijn voor de veiligheid alle ramen van het huis voorzien van hekwerken. Je auto kun je op het terrein parkeren.

Kamers

Dit studentenhuis heeft 7 kamers, waarvan 2 tweepersoonskamers, met allemaal verschillende afmetingen. De oppervlakten liggen tussen de 8 en 15m2. Elke kamer is standaard uitgerust met bed, stoel, kledingkast, ventilator en kluisje. Er zijn 2 overdekte porches. Het huis heeft verder een ruime gezellig ingerichte woonkamer, in totaal  3 badkamers en in de goed uitgeruste keuken staan een vierpits gasstel, een oventje  en 2 ijskasten.

WiFi en TV

Het huis heeft WiFi  internet waar iedereen in het huis gebruik van kan maken. Er is een goede internetverbinding, zodat je natuurlijk ook kunt Skypen met het thuisfront.

Service

Wanneer je aankomt, is je bedje al opgemaakt. Wekelijks worden de gemeenschappelijke ruimtes door de poetsvrouw schoongemaakt. Op verzoek kan er ook een badlaken beschikbaar worden gesteld.  Er wordt gebruik gemaakt van het handige Pagatinu System, waarmee je zelf je stroomverbruik bijhoudt. Door middel van opwaardeerkaartjes, die je op loopafstand kunt verkrijgen, zorg je dat er voldoende Kwh op de meter staat. Verder ligt er een map klaar met handige informatie en tips over Curaçao.

Logees

In dit studentenhuis is het toegestaan om logees over te hebben. De kosten hiervoor bedragen €12,50 per nacht en de aankomst dient minimaal een week van te voren aangegeven te worden.

Prijzen
De slaapkamers zijn er in verschillende afmetingen, dus ook in verschillende prijsklassen. Als je met z’n tweeën op een tweepersoonskamer logeert, ben je natuurlijk het goedkoopst uit.

Prijzen vanaf  € 260 –  € 335 per persoon. (inclusief gas, internet en 7% logeergastenbelasting)

– 1 maand borg
– Wekelijkse schoonmaak € 3,75/wk -toeslag waterverbruik  € 2/wk
– Eindschoonmaak  € 22,50
– Administratiekosten € 30

 

.

Related Properties