Gemeubileerd Twee-Slaapkamer Appartement in Gaito te Huur

Te Huur EUR 1.066,-- object id: 115506-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2

Property Description

Gemeubileerd Twee-Slaapkamer Appartement in Gaito te Huur

Gemeubileerd twee-slaapkamer appartement in Gaito te huur. Gaito is een rustige, centraal gelegen buurt op het eiland op 5 minuten afstand van het bekende Zeelandia met grote hardware stores, huisraadwinkels en supermarkt. Ook Zuikertuin Mall en Promenade shopping center, met winkels en vele restaurants, liggen op 5-10 minuten afstand.

Appartement

Het appartement is recentelijk gerenoveerd en volledig gemeubileerd. Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers.

De royale porch is ruim van opzet en gezellig ingericht met meerdere zitjes. De porch is direct verbonden met de tropisch aangelegde tuin.

Dubbele openslaande deuren verbinden de porch met de woonkamer. De woonkamer is modern afgewerkt en volledig ingericht. Uniek is de aanwezigheid van een dakraam in het plafond. Dit zorgt voor veel lichtinval.

De open keuken bevindt zich in dezelfde ruimte en is modern afgewerkt. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak en een grote koel-vries combinatie. Ook hier zorgt het dakraam voor een erg goede lichtinval.

De master bedroom is ruim van opzet en luxe afgewerkt. De ruimte is voorzien van een dubbele boxspring, kast, en bureau. Daarnaast heeft de master bedroom een eigen en-suite badkamer. Deze is modern afgewerkt en voorzien van een ruime inloopdouche met glazen douchewand, toilet, wastafel, en opbergkast. Ook is er een wasmachine aanwezig.

De andere slaapkamer is eveneens ruim van opzet. Deze slaapkamer is voorzien van twee enkele bedden, een dressoir, en een bureau. Ook deze slaapkamer heeft een eigen en-suit badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet, wastafel, en opbergkast.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airco.

Kavel 

Het appartement is volledig ommuurd met een hek aan de voorzijde. De inrijpoort aan de voorzijde geeft toegang tot de eigen oprit.

De tropische tuin is ingericht met tropische planten en volwassen palmen.

Huurprijs ANG 2.100,– exclusief aqualectra, inclusief tuinonderhoud en WiFi.

Visited 93 times, 1 Visit today

Related Properties