Gemeubileerd Appartement op Resort Brievengat te Huur

Array

Te Huur USD 728.-- object id: 83040-nl
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1

83040-nl

Property Description

Gemeubileerd Appartement op Resort Brievengat te Huur

Gemeubileerd Appartement op Resort Brievengat te Huur. Brievengat is een centraal gelegen buurt op Curaçao. In de directe omgeving bevindt zich een school. In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden in de vorm van supermarkt, benzine stations en restaurants. Het centrum van Willemstad is binnen circa 10 minuten bereikbaar. Mambo Boulevard met alle bekende beach clubs met circa 15 minuten rijden.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het appartement is volledig gemeubileerd. Een van de slaapkamers is voorzien van een airco en een inbouwkast. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en douche. De keuken is voorzien van een spoelbak, fornuis en een koelkast.

Het appartement beschikt over pagatinu. Het resort is voorzien van een elektrisch ingangspoort met parkeerplekken op het terrein.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Huurprijs: 1300,– ANG

Furnished Apartment on Resort Brievengat for Rent. Brievengat is a centrally located neighborhood on Curacao. In the immediate vicinity is a school. In the vicinity are several facilities in the form of supermarket, gas stations and restaurants. The center of Willemstad is within about 10 minutes. Mambo Boulevard with all famous beach clubs with about 15 minutes drive.

The apartment has 2 bedrooms and 1 bathroom. The apartment is fully furnished. One of the bedrooms has air conditioning and a built-in closet. The bathroom has a sink, toilet and shower. The kitchen is equipped with a sink, stove and refrigerator.

The apartment has pagatinu. The resort has an electric entrance gate with parking spaces on site.

Pets are not allowed.

Rental price: 1300,– ANG

Related Properties