Centraal Gelegen Restaurant op de Caracasbaaiweg te Huur

Array

Te Huur USD 2,224.-- object id: 1339239

  1339239

  New

  Object kenmerken

  Array

  Array

  Array

  Array

  Array

  Array

  Array

  Property Description

  Centraal Gelegen Restaurant op de Caracasbaaiweg te Huur

  Centraal Gelegen Restaurant op de Caracasbaaiweg Te Huur. Salina is een centraal gelegen wijk op nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Punda. Ook Mambo boulevard met verschillende winkelgelegenheden en mooie stranden zoals Cabana Beach zijn binnen 5 minuten te bereiken. Jan Thiel is met slechts 10 minuten rijden te bereiken. Hier zijn verschillende eetgelegenheden zoals Zanzibar en Zest aan het strand. Salinja is het commerciële hart van Curaçao, met zijn vele bedrijven, winkels, garages, bars, truki pans etc.

  Restaurant

  Het restaurant gelegen aan de Caracasbaaiweg heeft veel mogelijkheden en biedt mooie kansen. Bij binnenkomst beschikt de commerciële ruimte over een mooi groot overdekte buiten porch. Daarnaast is er via de overdekte porch toegang tot het boven terras. De bovenverdieping is te bereiken door middel van twee trappen aan de buitenkant van het overdekte terras. Het riante boven terras beschikt over een raampartij aan de linkerhand wat tevens de mogelijkheid biedt om deze in te klappen. Hier bevindt zich het tweede terras met een bar, met plaats voor nog eens 64 gasten. Ideaal voor groepen, feesten en partijen. De bovenverdieping beschikt over een heren en dames toilet, klein goederen lift en opslag/berging ruimte.

  De entree geeft toegang tot de grote ruimte met een aantal faciliteiten. Aan de linkerkant is er een ruime bar aanwezig. Aan het einde van deze ruimte bevindt zich de keuken. De keuken beschikt over de aansluitingen en is daardoor eenvoudig aan te leggen. Op de begane grond zijn er wederom weer twee gescheiden toiletten aanwezig.

  Kortom een mooie kans om hier een eigen horeca gerelateerd concept uit te brengen naar eigen wens, in overleg met de verhuurder is er veel mogelijk.

  Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig. Voor een serieuze kandidaat-koper zijn de omzet- en jaarcijfers beschikbaar.

  Kavel

  Het perceel is vrij riant met aan de achterzijde een oorspronkelijk appartement. Echter wordt het nu gebruikt voor een opslagruimte voor het restaurant. Ook hier is er veel mogelijk en laat de grote ruimte dit toe.

  Huurprijs: ANG 4000,-  pm.

  Per direct beschikbaar.

  Belangrijkste Kenmerken

  • Investering met rendement
  • Verhuurde staat
  • Commerciële activiteiten
  • Restaurants

  Building Type

  • Villa

  Lot Status

  • Rental Property

  Decoration

  • unfurnished

  Parking

  • Visitor Parking

  Security

  • Camera surveillance

  Extra Features

  • Terras

  Related Properties