Monumentale Kantoorruimte The Ritz te Scharloo te Huur

Array

Te Huur ANG 3.000,-- object id: 114240-nl
  • Slaapkamers 0
  • Woonoppervlak 160 m2

114240-nl

New

Property Description

Monumentale Kantoorruimte The Ritz te Scharloo Te Huur

 

Monumentale kantoorruimte The Ritz te Scharloo Te Huur. Scharloo is een karakteristieke buurt in Willemstad met (deels) gerestaureerde eind 19e-eeuwse elegante herenhuizen. Scharloo is centraal gelegen bij Pietermaai en Punda. Deze omgeving is het centrum van Willemstad. In de directe omgeving zijn vele hotels, winkels, en bars te vinden. Via diverse ontsluitingswegen is deze buurt goed te bereiken.

 

The Ritz Village

The Ritz Village is centraal gelegen kleinschalige ‘Village’. De panden waaruit de ‘village’ bestaat zijn gerenoveerd in authentieke stijl. Het complex bestaat uit een hotel, hostel, appartementen, kantoren, en een restaurant. Het bevindt zich op een erg centrale locatie. Het diverse aanbod van vakantie- en commerciële verhuur zorgt voor een breed publiek. De gehele ‘village’ is 24/7 beveiligd door een security-post aan de voorzijde.

 

De kantoor ruimte 

Het object bevindt zich in het koetshuis van The Ritz. Het Koetshuis heeft een authentieke en gezellige uitstraling. Dit zorgt er voor dat het object aansluit op de uitstraling van de gehele Village. Deze uitstraling is een eye-catcher voor het bedrijf wat er zich kan vestigen.

Het object is gelegen aan de straatzijde. Dit zorgt voor een goede zichtlocatie. Door de ligging aan de Scharlooweg heeft dit optimaal effect door de vele passanten. Daarnaast zijn er vele voorzieningen in de buurt die voor een breed publiek zorgen.

Er is een dubbele deur die entree geeft aan het kantoor. Het kantoor heeft een oppervlakte van 160 m2.

Aan de achterzijde is een tweede ingang.

Daarnaast is er een kitchenette en toilet aanwezig.

Ook is er een opslag aanwezig.

Aan de straatzijde van het kantoor is er de mogelijkheid om een uithangbord te plaatsen.

 

De huurprijs is ANG 3.000,- per maand ex OB

 

 

 

 

Related Properties