Monumentaal Restaurant The Ritz te Scharloo Te Huur

Array

Te Huur EUR 3.052,-- object id: 114146-nl
  • Slaapkamers 0

Property Description

Monumentaal Restaurant The Ritz te Scharloo Te Huur

 

Monumentaal Restaurant The Ritz te Scharloo Te Huur. Scharloo is een karakteristieke buurt in Willemstad met (deels) gerestaureerde eind 19e-eeuwse elegante herenhuizen. Scharloo is centraal gelegen bij Pietermaai en Punda. Deze omgeving is het centrum van Willemstad. In de directe omgeving zijn vele hotels, winkels, en bars te vinden. Via diverse ontsluitingswegen is deze buurt goed te bereiken.

 

The Ritz Village

The Ritz Village is centraal gelegen kleinschalige ‘Village’. De panden waaruit de ‘village’ bestaat zijn gerenoveerd in authentieke stijl. Het complex bestaat uit een hotel, hostel, appartementen, kantoren, en een restaurant. Het bevindt zich op een erg centrale locatie. Het diverse aanbod van vakantie- en commerciële verhuur zorgt voor een breed publiek. De gehele ‘village’ is 24/7 beveiligd door een security-post aan de voorzijde.

 

Het Restaurant

 

Het monumentale object heeft een sfeervolle en authentieke uitstraling wat volledig aansluit bij recente horeca ontwikkelingen in Pietermaai en Otrobanda.

Het object is ruim van opzet met een oppervlakte van circa 300m2. Daarnaast is er nog ruimte voor een terras aan de voorzijde.

Voorheen is het object in gebruik geweest als kantoorruimte maar deze ruimte wordt nu uitdrukkelijk aangeboden als horeca ruimte.

De verbouwing wordt (deels) aangeboden door de aanbieder van dit object. Het kan (in overleg) volledig naar eigen wens ingericht worden!

De ligging aan de Scharlooweg brengt veel passanten met zich mee. Daarnaast is de locatie, aan de voorzijde van de Ritz Village, gunstig om de hotel gasten te ontvangen.

De verhuurder is bereid mee te denken en werken in de mogelijke verbouwingswensen. Wel dient de keuken zelf geplaatst te worden.

De sanitaire ruimtes in de vorm van douches en toiletten zijn reeds gerenoveerd.

 

Huurprijs vanaf ANG 6.000,- per maand ex OB

 

Op basis van verbouwingswensen van de huurder kan de huurprijs oplopen tot ANG 8.000,- per maand

Het minimale huurtermijn is 3 jaar, met een borg van 3 maanden.

 

 

 

Visited 173 times, 1 Visit today

Related Properties