Moderne Kantoorruimten in Pietermaai te Huur

Array

Te Huur ANG 95,-- object id: 111971-nl
  • Woonoppervlak 40 m2

111971-nl

New

Property Description

Moderne Kantoorruimten in Pietermaai te Huur

Moderne Kantoorruimten in Pietermaai te Huur. Pietermaai is centraal gelegen in Punda Willemstad. Het sfeervolle en authentieke karakter is hier goed bewaard gebleven bij de renovaties in deze buurt.  In deze buurt zijn veel bedrijven, winkels en horeca gevestigd. Het is goed te bereiken en het busstation is op loopafstand.

A-locatie

Pietermaai is het commerciële gebied van de binnenstad van Willemstad, daarnaast is het ook nog eens op een steenworp afstand van Punda met slechts 5 minuten lopen. In Punda is iedere denkbare voorziening beschikbaar, wat deze locatie in Pietermaai een ultieme A-locatie maakt voor ondernemingen op zoek naar kantoorruimten.

‘De Ruyter’ 

Gelegen aan de Ruyterskade staan deze kantoorruimten te huur in het ‘De Ruyter’ gebouw. Dit gebouw is recent gerenoveerd en van alle luxe, die een kantoorruimte kan wensen, voorzien. Dankzij een hoog plafond en rustige neutrale kleuren op de wanden stralen de ruimtes in dit gebouw rust en ruimte uit.

Gemeenschappelijke ruimte

Er is een entree tot de gezamenlijke ruimte. Deze is neutraal ingericht met een volledig ingerichte moderne pantry. Verder is er een gedeelde buitenplaats met buitentoilet.

Tevens is er een meeting room aanwezig. Deze ruimte is van alle voorzieningen voorzien en wordt gedeeld door de huurders.

Iedere huurder heeft de mogelijkheid om een bedrijfsbord te vestigen aan de voorzijde van het gebouw langs de Ruyterkade. Hier zijn veel passanten.

Daarnaast heeft ook iedere kantoorruimte beschikking over een voorraadkast, privé parkeerplekken en goede wifi. In de lobby is er een mogelijkheid voor het plaatsen van een secretaresse.

Kantoor Units

Er zijn momenteel 2 kantoorruimten beschikbaar.

De eerste is een dubbele unit met een oppervlakte van circa 20m2 verdeeld over 2 kantoorruimten. Deze unit heeft een eigen entree. Beide units zijn voorzien van airco en diverse electra- en internet aansluitingen.

Huurprijs ANG 95,- p/m2 excl OB

De tweede unit heeft een oppervlakte van circa 12m2 en is bereikbaar vanuit de gemeenschappelijke ruimte. Deze ruimte beschikt over een opslag.

Huurprijs ANG 95,- p/m2 excl OB

Ten slotte is er nog circa 10m2 beschikbaar als zogenaamde flexplekken. Voor meer informatie met betrekking tot de flexplekken kunt u informatie opvragen.

Servicekosten ANG 450,- per maand exclusief OB

De servicekosten zijn inclusief Aqualectra, Digicell internet (glasvezel) en 1 x per week schoonmaak.

Related Properties