Prachtig resort te San Sebastian te koop

Array

Te Koop ANG 2.655.000,-- object id: 100460-nl
  • Perceel 10075 m2

100460-nl

10075

Property Description

Prachtig resort te San Sebastian te koop
Het Resort

Dit prachtige resort op Curacao is te koop en is gelegen te San Sebastian. Het Resort heeft 11 units onderverdeeld in : 5 bungalows, een appartement met 1 slaapkamer, twee studio-appartementen, een luxe appartement voor 4 personen,  en ook nog eens twee safari tenten voor extra intense beleving van de natuur. Het geheel is gebouwd op 10.075 m2 eigendomsgrond en er zijn al bouwvergunningen aanwezig voor uitbreiding van het aantal units.  Dit is de perfecte kans voor een ondernemer die altijd al heeft gedroomd om zijn eigen resort of bed and breakfast te hebben op een steenworp afstand van de mooiste stranden van Curacao.

De Gebouwen

Het hoofdgebouw is op het hoogste gedeelte van de kavel gelegen en heeft op de begane grond een ruime entree, een grote keuken, een voorporch, achterporch, een massageruimte , een relaxruimte en onder andere een kantoor.  Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers inclusief twee badkamers. Aan het hoofdgebouw bevindt zich een groot terras met goed uitzicht op de omgeving en op het zwembad. Aan het zwembad bevindt zich een overdekte bar.

Aangrenzend aan het hoofdgebouw zijn de studio’s en de appartementen gelegen, alle units hebben prachtig uitzicht op de omgeving en zijn goed op de wind gelegen.  Via een trap naast het zwembad komt u bij de 5 bungalows. De 5 bungalows zijn als laatste ontwikkeld , ze hebben een prachtig modern Caribisch design met onder andere houten shutter ramen , een groot terras met privacy en een heerlijke airflow.

Op bijna het laagste punt van het terrein staan twee luxe safari tenten. Deze tenten zijn voorzien van een hemelbed, een ingerichte keuken, badkamer en een overdekte porch met eettafel.

Het Resort en Extra info

Het resort heeft zijn eigen waterput waarmee het zwembad en alle planten van water worden voorzien. Het geheel is verder compleet omheind en er zijn 14 parkeerplaatsen. Zoals eerder vermeld zijn er al bouwvergunningen voor uitbreiding van het resort.  Het resort word momenteel beheerd door een professioneel beheerders echtpaar. De staat van onderhoud is perfect en de hele organisatie is perfect opgezet.

De vraagprijs van dit resort is $1.475.000. Dit is inclusief de gehele inventaris, goodwill en boekingen. Exclusief het wagenpark.

Voor serieus geïnteresseerden hebben we uiteraard gedetailleerde informatie beschikbaar.

 

Hypotheek berekening ontvangen

Dit object opslaan of emailen.

Related Properties