Baard actie in Curacao! - At Home Curaçao Makelaars

Baard actie in Curacao!

CURAÇAO – Een baard is gezond en dat is maar goed ook want Rotary Club Willemstad is op 28 februari weer met haar jaarlijkse ludieke actie ‘Dare to Wear a Beard’ gestart. Dit jaar gaat een deel van de opbrengsten naar Fundashon Pro-Bista. Dus mannen, laat je scheermes links liggen voor het goede doel en meld je aan.

In de maand maart laten de mannelijke leden van de club, maar ook de aangemelde mannen die geen rotarylid zijn, hun baard groeien. De bedoeling van de door Gilette gesponsorde actie is dat de deelnemers zoveel mogelijk individuele sponsoren zoeken. Deze sponsoren geven een bepaalde bijdrage aan de deelnemer die in ruil daarvoor zijn baard laat staan.

Sponsor
Een individuele sponsor kan zich al inschrijven voor tien gulden per dag. De sponsor kan zelf bepalen hoeveel dagen hij of zij de deelnemer wil sponsoren. Bij sponsoring van één deelnemer gedurende de hele maand, kan het bedrag maximaal oplopen tot 280 gulden. Bedrijven kunnen ook sponsor worden.

Pro-Bista
De stichting Pro-Bista zet zich in voor de integratie en zelfredzaamheid van visueel gehandicapten op Curaçao en de woon-, werk- en leefomstandigheden die hiervoor nodig zijn. Met een deel van de opbrengst zullen er speciale braillemachine‘s en computers worden aangeschaft voor de jeugd- en kinderafdeling van Pro-Bista.

Geen baard, geen probleem
Mocht je nou toch liever baardloos door het leven gaan of geen deelnemer kennen die aan de actie meedoet, dan kan je alsnog een willekeurig bedrag doneren voor deze actie. Dit kan op het Maduro & Curiel’s Bank rekeningnummer van Rotary Club Willemstad: 33.01.56.802, onder vermelding van “BEARD 2013”. Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar bij rotary-leden of door te bellen met 540-2679.

Shave-Off
De actie wordt afgesloten met de zogeheten Shave-Off op donderdag 28 maart om 18.30 uur in TuTu Tango 2. Daar worden de begroeide gezichten weer schoon geschoren door hoofdsponsor Gilette. Dit evenement is open voor publiek.

baard-468x311

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste listings per email

Begin met chatten!
1
Need help?
Hi, kan ik u helpen?